Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251715 Iyi aksamlar dostlar.Bugun arabadaki kotu kokunun bagajdaki su almadan vs kaynaklanabileceginin yazilmasi uzerine bagaji bosalttim ve bagajda yapıştırıcı gibi yama yapilmis seyler var bunlar nedir Telefondan yazıyorum detayli arama yapamadim forum ve nette yanlislik varsa affola Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251718 Niye sadece bazı bölgelerde kullanmışlar ses sadece oralarda mı varmış? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251720 Niye sadece bazı bölgelerde kullanmışlar ses sadece oralarda mı varmış? Altındaa tamamen olması gerekiyor, yukarda böyle yapmalarındaki sebep başka birşey de olabilir, halının kaymasını da önlüyordur sanırım. Neyse ekmek-köfte ilişkisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl Yazar comment_251721 Sizin araclarda da var mi bu yoksa ilk sahibi biseyler mi yapmis Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl Yazar comment_251723 Hepsinde var Ohh be ne oldugunu bilmesekte herkeste varsa vardir bi amaci.acaba alt tarafta yakit deposu var onun icin olabilir mi depo tam orada degil sanki ama ya tutarsa dedim attim iftara az kalinca boyle oluyo [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251726 Onlar geniş sac aksamın titreşimini almak için yapılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251747 eski era aracımda da vardı.. özellikle kabarık sacın üstünde.. taban halısını koyunca hem kaymayı önlüyordur hemde nispeten yüksek sacın oradaki astar boyasının yıpranmasını.. ve arkadaşın dediği gibi titreşimede faydası vardır illaki Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201412 yıl comment_251768 Ohh be ne oldugunu bilmesekte herkeste varsa vardir bi amaci.acaba alt tarafta yakit deposu var onun icin olabilir mi depo tam orada degil sanki ama ya tutarsa dedim attim iftara az kalinca boyle oluyo [emoji3] aracı incelemedim ancak forumda paylaşılan teknik bir şemaya göre depo koltuğun altında. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın