Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bagajdaki Yamaya Benzeyen Sey Nedir

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Iyi aksamlar dostlar.Bugun arabadaki kotu kokunun bagajdaki su almadan vs kaynaklanabileceginin yazilmasi uzerine bagaji bosalttim ve bagajda yapıştırıcı gibi yama yapilmis seyler var bunlar nedirpost-4510-1404493227,9717_thumb.jpg

Telefondan yazıyorum detayli arama yapamadim forum ve nette yanlislik varsa affola

Yanıtlama zamanı:

Niye sadece bazı bölgelerde kullanmışlar ses sadece oralarda mı varmış?

Yanıtlama zamanı:

Niye sadece bazı bölgelerde kullanmışlar ses sadece oralarda mı varmış?

Altındaa tamamen olması gerekiyor, yukarda böyle yapmalarındaki sebep başka birşey de olabilir, halının kaymasını da önlüyordur sanırım.

Neyse ekmek-köfte ilişkisi :D 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sizin araclarda da var mi bu yoksa ilk sahibi biseyler mi yapmis

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hepsinde var :yeah:

Ohh be ne oldugunu bilmesekte herkeste varsa vardir bi amaci.acaba alt tarafta yakit deposu var onun icin olabilir mi depo tam orada degil sanki ama ya tutarsa dedim attim iftara az kalinca boyle oluyo [emoji3]
Yanıtlama zamanı:

Onlar geniş sac aksamın titreşimini almak için yapılıyor.

Yanıtlama zamanı:

eski era aracımda da vardı.. özellikle kabarık sacın üstünde.. taban halısını koyunca hem kaymayı önlüyordur hemde nispeten yüksek sacın oradaki astar boyasının yıpranmasını.. ve arkadaşın dediği gibi titreşimede faydası vardır illaki

Yanıtlama zamanı:

Ohh be ne oldugunu bilmesekte herkeste varsa vardir bi amaci.acaba alt tarafta yakit deposu var onun icin olabilir mi depo tam orada degil sanki ama ya tutarsa dedim attim iftara az kalinca boyle oluyo [emoji3]

aracı incelemedim ancak forumda paylaşılan teknik bir şemaya göre depo koltuğun altında.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.