Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201412 yıl comment_243378 Forumda insanları tanımak zor olabiliyor... Haliyle sen de beni buradan tanıyamıyorsun Ben yorumuna yorum yaptım o kadar... internet ortamında bu gibi basit durumlarda ortam gerilebiliyor. Neyse şu kapı ayarı olayını araştırmak gerek... Şimdi bu araçta kapı ayarı var mı? Çok Oto sanırım ankara'da... ama ben Antalya'dayım yazın muhtemelen Ankara yapacağım o zaman kontrol ettiririm orada... ama o kadar beklemek de istemiyorum açıkçası... Servislerden adam gibi usta yok ki... Daha C-Max'lerde çift kilitleme olmadığını bile bilmiyor servis... Nasıl servis bu valla anlamak güç. Daha kendi araçlarının özelliklerini tam bilmiyorlar... Sök tak ile bu iş olmuyor. Kapı ayarı yok fakat kilit yeri engel oluyorsa çözülebilir, fitiller olabilir (yukarda konuşulduğu gibi). Kapı; aşağı-yukarı içe-dışa hareket ettirilemiyor ancak eğerseniz olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201412 yıl Yazar comment_243379 Kapı ayarı yok fakat kilit yeri engel oluyorsa çözülebilir, fitiller olabilir (yukarda konuşulduğu gibi). KapI; aşağı-yukarı içe-dışa hareket ettirilemiyor anca eğerseniz olur. Kapının civatadan montajları yanlış yapılmış bariz şekilde... bu nedenle de hafif dışarda kalıyor. Kapı ayarı olmadığından kesin olarak emin misin? Eğmek kapının dengesini bozmasın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201412 yıl comment_243384 Forumda insanları tanımak zor olabiliyor... Haliyle sen de beni buradan tanıyamıyorsun Ben yorumuna yorum yaptım o kadar... internet ortamında bu gibi basit durumlarda ortam gerilebiliyor. Neyse şu kapı ayarı olayını araştırmak gerek... Şimdi bu araçta kapı ayarı var mı? Çok Oto sanırım ankara'da... ama ben Antalya'dayım yazın muhtemelen Ankara yapacağım o zaman kontrol ettiririm orada... ama o kadar beklemek de istemiyorum açıkçası... Servislerden adam gibi usta yok ki... C-Max'lerde çift kilitleme olmadığını bile bilmiyor servis mesela... Nasıl servis bu valla anlamak güç. Kendi araçlarının özelliklerini bile tam bilmiyorlar... Sök tak ile bu iş olmuyor. Cok oto Antalya'da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201412 yıl comment_243412 iyice itince oturuyorsa fitiller biraz öne montajlanmış olabilir, onu demek istemiştim. fitiller normalse, bakın kilit ayarıda varmış, fitiller normalse, götürün çeksinler biraz içeri..inşallah halolur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201412 yıl Yazar comment_243419 Cok oto Antalya'da. Tamam sağol ozan kardeşim.... iyice itince oturuyorsa fitiller biraz öne montajlanmış olabilir, onu demek istemiştim. fitiller normalse, bakın kilit ayarıda varmış, fitiller normalse, götürün çeksinler biraz içeri..inşallah halolur Kapıda hatalı montaj var. Zira kapıyı itince fitillere doğru tam kapanıyor. Hele bir ustaya götüreyim bakalım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın