Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20178 yıl comment_447415 Konuyu güncelleyelim...2012 cmax alalı 3 gün oldu.Biraz önce aracı parkettim eve çıktım,camdan araba görünüyor ve ekran ışığı yanıyor.Ne oluyor derken forum aklıma geldi.Aşağı inip bakacaktım araca..şimdi camdan aracı kesiyorum inşallah sönecek.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20178 yıl comment_447416 1 dakika önce, suat coşkun yazdı: Konuyu güncelleyelim...2012 cmax alalı 3 gün oldu.Biraz ö nce aracı parkettim eve çıktım,camdan araba görünüyor ve ekran ışığı yanıyor.Ne oluyor derken forum aklıma geldi.Aşağı inip bakacaktım araca..şimdi camdan aracı kesiyorum inşallah sönecek.. Aracın elektriği 20 dk da kesilecek ve ışık sönecektir. (N.k altında) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20178 yıl comment_447417 Şu dakika itibariyle sony ekran hala yanıyor.. Kapanmadı.. Ev ahalisi olarak camdan kesmeye devam ediyoruz.. --3 dakika sonra eklendi-- Tam 1 saat sonra söndü..haydin iyi geceler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20178 yıl comment_447550 18 saat önce, suat coşkun yazdı: Tam 1 saat sonra söndü..haydin iyi geceler sizede iyi uykular, çok bekletmemiş gene Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468457 Kırmızı yanıp sönen ışık sabaha kadar yanar söner. Ama teyp sönmesi lazım. Gösterge ışıkları da sönmesi lazım. Ben olsam akü kutup başını söküp takardım. Bir daha bakardım. Yalnız teybin şifresini bilmiyorsanız yapmayın ! Açamazsınız sonra. Bunun şifresi de torpido gözünü açınca sağda görebilirsiniz. 4 hanelidir. Şayet yine aynı sorun oluyorsa bence elektrikçi bir oto tamircisine götürün. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın