Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

40 Bin Tl'ye Kadar Dizel Otomatik Aranıyor, Sizce Hangisi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mutlaka öyle herkes kendi fikrini beyan ediyor tabi...

Ama ben hala sorduğum soruya bir cevap alamadım :)

Soru neydi sanırım kaçırdım, tekrar okudum az önce ama bulamadım.

• Yanıt 70
  • Görüntüleme 11,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Selami Ünal
    Selami Ünal

ilk tercih mondeo fazla söze gerek duymayan, her şeyi ile tanıdığımız aracımız...   2011-2012 kia ceed hem görünüşü hem kalitesi ile beğeni toplamıştı. ikinci tercih olarak düşünülebilir...   20

• Mondeo acemi biri için sıkıntılı olabilir bu yüzden o elenmeli. C4'ün otomatiği bana tamamen rezalet gelmişti eğer manul olurda tercih edilebilir ancak yeni biri için benim listem şöyle olurdu; 1-Pu

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

@Yakup Çağatay,   sen çok güzel seçim yaparsın bize niye soruyon   ben astrayı seçerdim sanırım ama... 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Soru neydi sanırım kaçırdım, tekrar okudum az önce ama bulamadım.

Ben de zor buldum bayağı yukarda kalmış, tekrar sorayım; "Yalnız günümüz araçlarına göre kötü yorumundan tam olarak ne kastettiğinizi anlayamadım doğrusu" demiştim... soru buydu...

Berk Ş. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben de zor buldum bayağı yukarda kalmış, tekrar sorayım; "Yalnız günümüz araçlarına göre kötü yorumundan tam olarak ne kastettiğinizi anlayamadım doğrusu" demiştim... soru buydu...

Burada yazmıştım ona cevap. Ek olarak yalıtım giderilebilen birşeymiş gibi gözükse de hem onunla uğraşma boyutu var hem ağırlık hemde verim. 

Yanıtlama zamanı:

Burada yazmıştım ona cevap. Ek olarak yalıtım giderilebilen birşeymiş gibi gözükse de hem onunla uğraşma boyutu var hem ağırlık hemde verim.

Sandığımız kadar zor bir iş değil... dynamat çok hafif bir malzemedir... arkadaşım bundan kullanmıştı. Kaldiki motor yalıtımı emsallerinden çok farklı değil Bravo'nun... yol sesi ise pütür ile kesilebiliyor...sadece yalıtımdan ötürü bravo kötü bir araba sayılmaz bence...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sandığımız kadar zor bir iş değil... dynamat çok hafif bir malzemedir... arkadaşım bundan kullanmıştı. Kaldiki motor yalıtımı emsallerinden çok farklı değil Bravo'nun... yol sesi ise pütür ile kesilebiliyor...sadece yalıtımdan ötürü bravo kötü bir araba sayılmaz bence...

Neyse hocam siz beni anlamıyorsunuz :) ben kolay kolay kötü araba demem. Yaptığım testlere bakın.

Yanıtlama zamanı:

Ben bravo'yu kullandım. Bildiğim araba... focus 3'te kullandım. Şu anda C-Max kullanıyorum. BANA göre o kadar kötü bir araç değil... mesela aynı donanımdaki bir focus bravo'ya göre en az 10 bin tl daha pahalı... böyle düşünürseniz bende bravo kötü bir araç değil... parasına göre...

siz konu açıyorsunuz 40 bin tl sınırı koyuyorsunuz... o zaman bu sınırı koymayın madem bravo kötü... aynı donanımda golf dizel alın 65 tl'ye :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bravo'yu kullandım. Bildiğim araba... focus 3'te kullandım. Şu anda C-Max kullanıyorum. BANA göre o kadar kötü bir araç değil... mesela aynı donanımdaki bir focus bravo'ya göre en az 10 bin tl daha pahalı... böyle düşünürseniz bende bravo kötü bir araç değil... parasına göre...

siz konu açıyorsunuz 40 bin tl sınırı koyuyorsunuz... o zaman bu sınırı koymayın madem bravo kötü... aynı donanımda golf dizel alın 65 tl'ye :)

Hocam konu açarken aracı sürmemiştik. Siz hala paraya gidiyorsunuz. Ben parasına göre kötü dedim mi? Neyse daha cevap vermek istemiyorum lüzumsuz zaman kaybı şuan bravo muhabbeti. Teşekkürler bilgiler için

Ayrıca bu araçlar sıfır satılırken ucuz da değildi.2.elde ucuz olması benim için araç kriteri değil.

Yanıtlama zamanı:

Hocam konu açarken aracı sürmemiştik. Siz hala paraya gidiyorsunuz. Ben parasına göre kötü dedim mi? Neyse daha cevap vermek istemiyorum lüzumsuz zaman kaybı şuan bravo muhabbeti. Teşekkürler bilgiler için

Ayrıca bu araçlar sıfır satılırken ucuz da değildi.2.elde ucuz olması benim için araç kriteri değil.

Sevgili yakup,

Konuyu açarken demişsin ki şu kadar paraya şu kadar bir araç lazım... Ben de parasına göre yorum yapıyorum. Ha bu mesajı açarken para limitini hiç koymamış olsaydın çok farklı yorumlarda bulunabilirdim sana... bilmem anlatabildim mi? :) olay bu yani... benim seni anlamadığım vs. yok...

Berk Ş. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sevgili yakup,

Konuyu açarken demişsin ki şu kadar paraya şu kadar bir araç lazım... Ben de parasına göre yorum yapıyorum. Ha bu mesajı açarken para limitini hiç koymamış olsaydın çok farklı yorumlarda bulunabilirdim sana... bilmem anlatabildim mi? :) olay bu yani... benim seni anlamadığım vs. yok...

Fakat biz konu dışında test edip sonuçlarını bildiriyorduk siz muhabbete girdiğinizde :) Olay bu

Yanıtlama zamanı:

Peki ne almaya karar verdin?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki ne almaya karar verdin?

Alıcı kim ? Ona sorarız cevabı alırsam veririm.

Bana kalırsa para arttırıp polo. Bravo'yu kendime almazdım o yüzden canı gönülden dostlarıma al diyemem. Şartlarını anlattım ve test'e kendisini de aldım zaten :) 

Yanıtlama zamanı:

Mantıken Bravo... aynı paraya daha üst segment ve daha fazla donanım... ayrıca sorunsuz bir araç... ikinci eli uygun bakımları da sanayide ucuz... ama tabi zevk ve renk meselesi... :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bence 2. linkteki 1.6 Golf. Polo'lar her ne kadar dizelde olsa çok boş ve gereksiz pahalı. 1.6 Golf ise model olarak eski fakat hem daha dolu hemde (bildiğim kadarıyla) diğerleri gibi kuru tip DSG7'ye sahip değil. Ya triptonik yada DSG6, buda daha az risk demek. LPG'ye karşı ön yargı yoksa takılıp misler gibi binilir. 

Yanıtlama zamanı:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.