Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 Arabamda Alt Koruma Yok

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

F3 ecoboost aldım 4 ay önce. geçen gün babam benim arabamda bende başka bi arabayla arkasindaydim ki arabamın altında ne var ne yok görünüyor bagajın altındaki alt korumanın olmadığını farkettim. Sıfır bi araçta olması gerekmiyormu bu koruma kapağının.

Solved by Osman Mollaoğlu

Yanıtlama zamanı:

Geçen de benim dikkatimi çekti benim araçta da yok bir ara gidip soracam servise alırım ben o parçayı söke söke :D

Yanıtlama zamanı:

Sadece dizellerde var diye biliyorum. Alsan da uymaz takılmaz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Niye sadece dizellerde var anlamış değilim. Sonuçta arabayı korumak için yapılmış birşey değilmi, dizelde koruma gerekiyorda benzinlide gerekmiyormu.

Yanıtlama zamanı:

bagajın altındaki alt korumanın olmadığını farkettim.

Bagajın altında korunacak ne var ki?

Stepne muhafazası ve egzoz, bunların da ekstra korumaya ihtiyacı yok zaten.

Ayrıca görsel olarak saklanması gereken bir şey de yok.

Anlamlı koruna olsa olsa karter için olabilirdi, o da motorun kaza anında sürücü kabinine girmeyecek şekilde aşağı düşmesine olanak vermek üzere kullanılmıyor yeni tasarımlarda. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ama arkadan bakınca çirkin duruyor ben ilk gördüğümde parçayı sökmüşler zannettim . Diğer fokuslarda bakınca sanki yere dahabi oturaklıduruyor. Görüntü farkı bile yeter.

Yanıtlama zamanı:

Dizellerde boydan boya var ancak yakıt deposunun altında yok :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

Ne işe yaradığını açıkçası bilmiyordum. Arkadan bakınca hoş bi görüntüsü var benim için. Yüksek hızlarda rüzgarın akışını arabaya çarpmadan akıp gitmesini sağlayacak gibi gözüküyor.

Yanıtlama zamanı:

O parcanin isiyla ilgili oldugunu tahmin ediyorum ben. Dizel eksozu daha fazla isinip atuyorum piknikte falan otlarin üzerine park ettiginizde olasi bir tehlikeyi onlemek icin konuldugunu dusunuyorum.

Yanıtlama zamanı:

Benim bildiğim dizeller benzinlilere göre daha soğuk çalışıyor.

Bildiğiniz doğru ama eksik.

Dizellerde DPF olarak kısaca belirtilen partikül filtresi var, tıkanmasını engellemek için özellikle soğuk ve kısa mesafede kullanılan motorlarda araç kendisi bir DPF rejenarasyon programını aktive ediyor ve bu süreçte egzoz sistemi motoru kapatıp çıkmış olsanız bile aşırı ısınıyor. Bu nedenle ot, çalı, çırpı gibi yanacak maddelerin üzerine park etmeyin diye uyarısı bile var.

Ümit'in bahsettiği bu...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.