Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201412 yıl comment_239782 asbestten bahsediyorsan o yasağın daha eski olması lazım. Ben serviste söyleneni biliyorum sadece yasağı takip etmedim onlar üretim bazlı da olabilir, şu tarihli tasarlanan araçlar gibi çünkü daha önceden araç çıktıysa etkilenmiyorlar, misal yasa 06'da çıksa focus 2'yi bağlamaz. Şuan esp'siz araç üretimi avrupa'da yasak ama fiesta'yı o etkilemiyor gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201412 yıl comment_239783 Ben serviste söyleneni biliyorum sadece yasağı takip etmedim onlar üretim bazlı da olabilir, şu tarihli tasarlanan araçlar gibi çünkü daha önceden araç çıktıysa etkilenmiyorlar, misal yasa 06'da çıksa focus 2'yi bağlamaz. Şuan esp'siz araç üretimi avrupa'da yasak ama fiesta'yı o etkilemiyor gibi 2005te avrupa birliğinde üretimi ve kullanımı yasaklanmış, ab içindeki satış değil yani. türkiyede 2011de başlamış. balatasız getirip yerli balata takmıyorlarsa focus 2 dede olmaması gerekiyor yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239842 balata bitişinin aniden gerçekleşeceğini tahmin etmiyorum. geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239848 geçmiş olsun,en zor durumdur yolda kalmak neyse ki çekici gelebilmiş,bu arada servisi ara sıra kontrol edin de sorunu size yıkmaya çalışmasınlar.anladığım kadar sorun vites kutusunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239893 Size sorunun cevabini yazayim,su semsiye yaprak yaylari ozelligini yitirip ayirmiyor,balataniz bitmemistir %90 olasilikla,kesinlikle garanti degisimi icin bastirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl Yazar Solution comment_239916 Biraz önce aracı teslim aldım. Baskıda bir parça kırılmış. Tam teknik terimleri bilemiyorum ama baskıda yayla ilgili bir parça kırılmış. Garantiden baskı değişmiş. Balata bitmemiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239919 Biraz önce aracı teslim aldım. Baskıda bir parça kırılmış. Tam teknik terimleri bilemiyorum ama baskıda yayla ilgili bir parça kırılmış. Garantiden baskı değişmiş. Balata bitmemiş. Geçmiş olsun tekrardan. Garantiden değişmeside iyi olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239922 Geçmiş olsun.Aynı durum benim aracımın başına da gelmişti.Hemde harfi harfine aynı durum.Servis diretti ben direttim derken sorunu Otosan'a taşıdım.Neyse söktüler baktılar baskı kırılmış ve balata sağlam dediler.Baskının garantiden değişeceğini ama balatanın değişmeyeceğini bildirdiler.Ben yine direttim baskı-balata set olarak değişti.Keşke sende diretseydin,sonuçta debriyaj seti adı üzerinde bir set ve bütün olarak değişmesi gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl Yazar comment_239925 Geçmiş olsun.Aynı durum benim aracımın başına da gelmişti.Hemde harfi harfine aynı durum.Servis diretti ben direttim derken sorunu Otosan'a taşıdım.Neyse söktüler baktılar baskı kırılmış ve balata sağlam dediler.Baskının garantiden değişeceğini ama balatanın değişmeyeceğini bildirdiler.Ben yine direttim baskı-balata set olarak değişti.Keşke sende diretseydin,sonuçta debriyaj seti adı üzerinde bir set ve bütün olarak değişmesi gerek. Yani açıkçası tamir edilmiş olması benim için yeterli. Zaten servis balatanın değişmesi için tekrardan Otosana yazı yazmış olmamış. Balata bitmemiş dediler. Çok kafama takmam. Benim sevindigim nokta balatanın bitmemiş olması. 20000km de bitseydi keyfim kaçardı. Herkese yorumları için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201412 yıl comment_241005 geçmiş olsun, garantiden değişmesi iyi olmuş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın