Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21092 Honda kullanıcıları Hondadan soğudular yeni civic sayesinde Bende dahil alırım falan filan dediğime bakmayın yakupla uğraşmak için öyle diyorum. Honda zaten git gide kan kaybeden bir marka. Avrupalı olmaya çalışmasından ve becerememesinden dolayı saçma sapan işler yapmaya başladı.. Biz Japon tarzını seviyoruz avrupalı honda istemiyoruz !! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21093 Hondanın dizel motor kısaltması i-CTDi (Intelligent Commonrail Turbocharged Direct injection) dır. Bu motor opelin cdti motoru değildir ! Hondanın accordda kullandığı 2.2 motor bir zamanlar opel omegada ve vectrada kullanılan 2,2 dizel motorun geliştirilmiş hali Şu anki 1,7 dizel motoruda öyle.. Yeni geliştirilen 1,6 dizel hakkında bilgim yok abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21098 Bu yeni civic i ilk kez gordum. 90 model Çin malı araba gibi duruyor içide disida Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21103 Aslında Civic sınıfının efsane modellerindendir; bakmayın son yıllardaki çarpışma testlerinde ve sürüş kriterlerinde geride kaldığına.. Bir zamanlar Civic demek oldukca seri, ucuz ve sorunsuz arabalar demekti ve oldukca fazla fanatiği vardı. Accord benimde çok hoşuma gidiyor hatta her gördüğümde iç bile çekiyorum ama 2.0 otm. modeli Opel in yeni 2.0T 250Hp si kadar yakabiliyorken çekişi kıyaslanamayacak kadar zayıf, veya Mondeo 1.6 Ecoboost hem çok daha ucuz hem genel toplamda daha iyi bir otomobil.. Bu arada Aydın ın simetri yorumlarına harfyen katılıyorum, üzgünüm Civic ama olmamışsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21113 Yeni civicin halledilecek hiç bi yanı yok valla Arka çaprazdan bakınca reno sümbül gibi duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21116 Ogün abi amerika ile Tr yeye farklı modeller gelmiyor mu?Ben öyle biliyorum...Zamanında Amerikadaki Focusların ne kadar tipsiz olduğunu hatırlayın mesela... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21117 Sürücüye yönelik tasarım bir Focus 3 gibidir. Kaç yıldır arabalara binip onu bunu ediyoruz. İmzamı atıyorum Sürücüye döndürmek, onun arabası demek degil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21118 Ogün abi amerika ile Tr yeye farklı modeller gelmiyor mu?Ben öyle biliyorum...Zamanında Amerikadaki Focusların ne kadar tipsiz olduğunu hatırlayın mesela... Focus 1 abd ile yine aynı tasarımı taşır. Focus 2 ise ayrı tasarım Focus 3 ise aynıdır... Tasarım gorecelidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21120 Focus 2 abd de çok tipsidi kabul edelim şimdi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21123 Bize ne Hasan bundan. Ayrı karoser ayrı üretim. Herseyi farklı onun. Focus dedik de yani, iyisini kötüsünü anlatıyoruz biz degil mi ? Bunlardan vazgeçmelisin hoş degil! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21127 Tamam yakup abi...Ben sadece bunun değişeceğini söyledim....Siz ısrar ettiniz kötü olmuş diye...Bende didim kötü değil sadece karmaşık...Çünkü bana içi çok kötü gelmemişti...Neyse konuyu kapatıyorum ben... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21128 bence honda civic yakup ve avanesinin henüz yeryüzünde olmadığı zamanlardaki BMW nin 3 serisinin sürücü kokpitine dayalı sade ona yönelik tarzından dolayı ters gelebilir ama bir bu şekil gögüslüklere alışıkız...tabiki bmw ye binmeyenler bilemez...oka.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21132 Hondanın accordda kullandığı 2.2 motor bir zamanlar opel omegada ve vectrada kullanılan 2,2 dizel motorun geliştirilmiş hali Şu anki 1,7 dizel motoruda öyle.. Yeni geliştirilen 1,6 dizel hakkında bilgim yok abicim N series diye adlandırılan bu seri hondanın ilk dizel çalışmasıdır ve opel ile uzaktan yakından ilişkisi yoktur. 2 versiyonu olan bir motordur N22A ve N22B Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21133 Tr ye gelecek olan civic. Fotolarda Türkiyede çekilmiş fotolar zaten.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21137 Ogün resimler için tşk. Dışı bence kötü değil ama içindeki asimetriye özellikle sağ ve sol kapı/orta konsol birleşimindeki asimetriye gıcık oldum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın