Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21139 Tamam yakup abi...Ben sadece bunun değişeceğini söyledim....Siz ısrar ettiniz kötü olmuş diye...Bende didim kötü değil sadece karmaşık...Çünkü bana içi çok kötü gelmemişti...Neyse konuyu kapatıyorum ben... Sorun bu değil zaten durup duruken focus da öyle niye öyle diyorsun diye bişey olmaz ki sana göre iyi gelebilir herkes saygı duyar ve gördüğün gibi herkes fikrini beyan ediyor..Ben alırsam civic sen bana niye aldın diyebilirmisin ? Diyemezsin sanırım Haklılık veya haksızlık yok ortada estğfrlh Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21141 Ogün resimler için tşk. Dışı bence kötü değil ama içindeki asimetriye özellikle sağ ve sol kapı/orta konsol birleşimindeki asimetriye gıcık oldum. Abi içide kötü dışıda ya.. Mugen acaba dokunacakmı bu arabaya 2 kasa önceki civice dokunmamıştı.. Tahminimce bunada dokunmaz. Arkadan sümbül önden honda ctynin hormonlusu.. İçi desen bi rezalet... İllaki alan olacaktır.. Renault fluance bile o tipiyle satıyorsa buda satar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21150 kia cerato yada coup andırıyor biraz bana... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21158 Bana ne oluyorsa; Honda kötü iş çıkarınca bozuluyorum az biraz!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21163 bende bozuluyorum abi sadece sana has değil bu durum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21165 Marka fanatikliği yaptığım nadir görülmüştür, bana göre tüm araçlar sevilesi varlıklardır ancak Japon milletinin onurlu ve çalışkan yapısı, zamanında U.doğu sporu yapmış olmam ve Honda nın 90 lı yıllardaki tasarımları yüzünden belki Yani Civic en azından 5 yıldız almış sorunsuz müşteri memnuniyetine sahip bir model olsaydı sırf Honda yı tecrübe etmek için alırdım belki.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21167 Bu saatten sonra alacağın honda seni hondadan soğutur abicim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21170 Marka fanatikliği yaptığım nadir görülmüştür, bana göre tüm araçlar sevilesi varlıklardır ancak Japon milletinin onurlu ve çalışkan yapısı, zamanında U.doğu sporu yapmış olmam ve Honda nın 90 lı yıllardaki tasarımları yüzünden belki Yani Civic en azından 5 yıldız almış sorunsuz müşteri memnuniyetine sahip bir model olsaydı sırf Honda yı tecrübe etmek için alırdım belki.. Accord içinde sen yanında ben resmimiz var biliyonn daaa Bulursam ekliyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21176 Biliyorum Yakup ben de bilir kişi gibi çıkmışım orda Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21182 Biliyorum Yakup ben de bilir kişi gibi çıkmışım orda Eklemem gerek Canm abiciimmmm ileee Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21183 Hey gidi.. Hatırlıyor musun yan taraftaki Honda yetkilisine araçları biz tanıtıyorduk Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21185 Genel Sohbet kısmına da fayton sefasını yükledim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21187 Hey gidi.. Hatırlıyor musun yan taraftaki Honda yetkilisine araçları biz tanıtıyorduk İvet bir tanesininde eski civic'i vardı Ogün 2 gibi başladı anlatmaya Genel Sohbet kısmına da fayton sefasını yükledim Şimdi gördüm onu da Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın