Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Pasta Cila Boya Koruma

Featured Replies

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 17,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

aratırsanız bir başlıkta bulabilirsiniz. ama yazayım. doğrudur; pasta boyayı inceltir ama yılda 3-5 kere yaptırılmaz zaten gerekte yok..uzun süre veya hiç yaptırmamış olan bir kere yaptırsa yeter. c

• Nihat Abukan
    Nihat Abukan

Bende geçen gün Würth'te yaptırdım, pasta-cila ve nano boya koruma 350 TL verdim ama gerçekten değdi.                                                                                                  

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

arabayı yıkattığınız yere yaptırın. ne ile yaptığını sorun, olmadı yukarıdakilerden birini alıp siz götürün sadece işçilik ödeyin.. 50 tl mesela..yıkama dahil olmalı.. meguiars ların çoğu slikon i

Yanıtlama zamanı:

@Nihat Abukan,

Hayırlı olsun abi. Güle güle kullan. 

Teşekkür ederim Serdar.

Yanıtlama zamanı:

Bende geçen gün Würth'te yaptırdım, pasta-cila ve nano boya koruma 350 TL verdim ama gerçekten değdi.

Hocam eger gercekten nano olduguna emin misiniz bu fiyata nano koruma yapacak hemde wurth olacak:)

Super otesi fiyat diyebilirim nano korumanin malzemesi pahali zaten ayrica diger waxlar cilalar gibi 3-5uygulama da cikmiyor bir paketten. Bedavaya korumaya almissiniz aracinizi. Allah kaza bela vermesin cok guzel parliyor

Yanıtlama zamanı:

Hocam eger gercekten nano olduguna emin misiniz bu fiyata nano koruma yapacak hemde wurth olacak:)

Super otesi fiyat diyebilirim nano korumanin malzemesi pahali zaten ayrica diger waxlar cilalar gibi 3-5uygulama da cikmiyor bir paketten. Bedavaya korumaya almissiniz aracinizi. Allah kaza bela vermesin cok guzel parliyor

Alıntı yaparken lütfen resimleri silin, aynı sayfada aynı resimler konuyu takip etmeyi zorlaştırıyor.

Yanıtlama zamanı:

Alıntı yaparken lütfen resimleri silin, aynı sayfada aynı resimler konuyu takip etmeyi zorlaştırıyor.

Ozur diliyorum daha dikkatli olurum
Yanıtlama zamanı:

Bende 30 bin bakiminda kampanya varmis pasta cila 80 tl dediler ucretini odedim misaid olunca yaptiricam o zamam bu fiyata benim arabaya ne yapacaklar merak ediyorum yikayip hizli cila v.s yapıp verecekler galiba 80 tl pasra cila

Yanıtlama zamanı:

Çok teşekkür ederim, fiyat konusu ise Würth Van'da yeni açıldığından dolayı birde işleticisi ve ustaları tanıdık olunca fiyat konusunda biraz şans sahibi olduk diyebilirim. :)

Yanıtlama zamanı:

Çok teşekkür ederim, fiyat konusu ise Würth Van'da yeni açıldığından dolayı birde işleticisi ve ustaları tanıdık olunca fiyat konusunda biraz şans sahibi olduk diyebilirim. :)

hocam sans degil piyango vurmus size:)
Yanıtlama zamanı:

Nihat bey sizin paketin icinde ic detayli temizlik, koltuk tavan ve taban temizlik ve koruma ve motor temizlik var mi?

Sacma yazmis olabilirim ancak bu saatte bu kadar oluyor.

Bu arada ben ic detaylı komple temizlik, ic koltuk koruma, dis cizik giderme koruma motor koruma, komple kaput koruma filmi, camurluklara film,kaputtaki tas attıklarına rötuş, on iki cama film toplam 750 tl ye anlaştım. Wurth ile. Ya bana cok geliyor aslinda ama kaputtaki tas atiklari ve koruma filmi icin yaptiracagim. Ayrica arabanin o bakimi artik hakettigini düşünüyorum nedense. Bu ara bosladik mi ne?

Yanıtlama zamanı:

Nihat bey sizin paketin icinde ic detayli temizlik, koltuk tavan ve taban temizlik ve koruma ve motor temizlik var mi?

Sacma yazmis olabilirim ancak bu saatte bu kadar oluyor.Bu arada ben ic detaylı komple temizlik, ic koltuk koruma, dis cizik giderme koruma motor koruma, komple kaput koruma filmi, camurluklara film,kaputtaki tas attıklarına rötuş, on iki cama film toplam 750 tl ye anlaştım. Wurth ile. Ya bana cok geliyor aslinda ama kaputtaki tas atiklari ve koruma filmi icin yaptiracagim. Ayrica arabanin o bakimi artik hakettigini düşünüyorum nedense. Bu ara bosladik mi ne?

Ümit, daha öncesinde serviste motor temizliğini ve dışarıda da detaylı iç temizlik yaptırdığımdan pasta, cila, ufak çiziklerin giderilmesi, ön kaputta oluşan ufak taş izlerinin rötuşlanması ve nano boya koruma yaptırdım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.