Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226081 Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,bugün FOCUS 3 aracım için bir arkadaşıma aluminyum malzemeden kısa anten yaptırdım. Anteni bu akşam denedim güzel çekiyor.Yarın ve bir kaç gün deneyip sonucu paylaşırım.Bu sayede hem şık durdu hemde oto yıkamalar da çıkar tak sorunu ortadan kalktı diye düşünüyorum.Fotoğrafları yarın çeker yüklerim.Hepinize kazasız sürüşler dilerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226085 abicim hayırlı olsun da zaten hazır yapılmışı vardı ne gerek vardı ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl Yazar comment_226088 Kendim istediğim gibi yaptım birde üzerine focus yazınca cnc de o zaman tamam olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226276 Güle güle kullanın, doğal rengi ile fazla sırıtmış. Bir de yıkarken çıkardığınıza göre otomatik yıkama makinelerini kullanıyorsunuz demektir ki arabanıza fark etmeden yaptığınız önemli kötülüklerden biridir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226285 Bende aynı boy antenin plastik olanından taktım siyah.Zaten radyo kullanmadığım için kısa olsunda çok önemli değil gerisi.5 tl ye almıştım.Bir de aleminyum kararma yapıyor zannedersem daha sonraları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226323 Vw Polo anteni alıp takabilirsiniz ek olarak. Paylaşım içn teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl Yazar comment_226368 siyah yapsak olur mu?arkadaşlar neder siniz?Bir de öğle bakalım.Ama güzel çekiyor.kendi el emeği arkadaşın olmadıysa değiştiririz Güle güle kullanın, doğal rengi ile fazla sırıtmış. Bir de yıkarken çıkardığınıza göre otomatik yıkama makinelerini kullanıyorsunuz demektir ki arabanıza fark etmeden yaptığınız önemli kötülüklerden biridir. Sayın Cem Hocam bizim burada özdilek alış veriş merkezi diye bir yer onun makinası iyi dir sorun yapmıyor diye bildiğimden tek orada yıkama yapıyorum.Yanlış mı?oluyor acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226379 siyah yapsak olur mu?arkadaşlar neder siniz?Bir de öğle bakalım.Ama güzel çekiyor.kendi el emeği arkadaşın olmadıysa değiştiririz Sayın Cem Hocam bizim burada özdilek alış veriş merkezi diye bir yer onun makinası iyi dir sorun yapmıyor diye bildiğimden tek orada yıkama yapıyorum.Yanlış mı?oluyor acaba Eğer şu dönen fırçalı yıkamlardan bahsediyorsanız aracınıza zarar veriyorsunuz iyisi var mı ki bunun fırça telleri dönerek aracınıza vuruyor ve bir sürü kılcal çiziğe neden oluyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226395 Yanlış mı?oluyor acaba İyi bir yıkamacının süngerden bile kaçındığı düşünülürse, evet maalesef yanlış oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl Yazar comment_226419 Eğer şu dönen fırçalı yıkamlardan bahsediyorsanız aracınıza zarar veriyorsunuz iyisi var mı ki bunun fırça telleri dönerek aracınıza vuruyor ve bir sürü kılcal çiziğe neden oluyor... Bursa da ki özdilek ler de istobal adın da tünel yıkamalar var o tip olanlar bu foto lar da olanlar yakıt istasyonların da onlara kesinlikle yıkatmam. İyi bir yıkamacının süngerden bile kaçındığı düşünülürse, evet maalesef yanlış oluyor. Cem abi yakınlarım da iyi bir yıkamacı olmayınca zor oluyor abi,böyle giderse ufak makinalardan işyerine alıp orada yıkamaları yapıcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226422 istobal İstobal da aynı şeyin süslüsü hocam, o fırçalar arabayı mahvediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl Yazar comment_226471 Bu haliyle beğendiniz mi?arkadaşlar sizin düşünceleriniz benim için önemlidir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın