Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Usb'yi Aux'a Çevirme

Featured Replies

• Yanıt 95
  • Görüntüleme 40,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• hemen söküp bakıyorum   --6 dakika sonra eklendi-- harbiden altında kalmış :)) neredeyse 1 yıldır her yere götürdüm kimse bulamamıştı :)) çok çok çok tşk ederim  

• ben bu işi kurcalamayayım o zaman flaş bellekten dinlemeye devam cevap için teşekkür ederim

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fokus'dan sonra tren modeli de yeni galiba onu biz bilmiyoruz Focus 3 genel Bölümü'nde Donanım listesi var olmadı Ford.com.tr'de Konu dışı mesaj yapmayınız.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Özgür B yazdı:

Üstadım cihaz fiyatına baktım, 704 TL diyor :)

Bu parayı verdikten sonra üstüne 200 tl ilave edip ekranlı android cihaz taktırılır :)

Win CE  - android cihazlarım vardı diğer araç larımda ses kalitesini çok bozuyorlardı telefonla görüşme yapmak çok sıkıntılıydı win ce  nispeten daha iyi bir işletim sistemiydi ama onunda sürekli navigasyon yazılımını güncel tutmak gerekiyordu android naviler benden uzak dursun çok sorunluydu yada şans bana öylesi denk geldi . Ayrıca aracın orjinal elektrik tesisatına kes yapıştır yapmak bana göre çok tehlikeli parrot larda  kablosu bile aracınıza göre soket geliyor içinde tek yapmanız gereken soket kullanmak parasına değer diye düşünüyorum telefonumdaki navigasyon seslendirme sinide araç hoparlörlerinden aldığım için entegre navigasyonlara ihtiyacım kalmıyor 

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
25.09.2017 - 14:50 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

Bence USByi çevirmekle uğraşmayın. Yani ana ünitede %99 aux zaten vardır, ford/otosan bunu sizden saklamıştır. (sıfır maliyetli hill holder bile verilmedi)

Yani öncelikle elm ile aux var olarak ayarlayın, eğer aux tuşuna basınca geliyorsa ekrana bingo :) sonrası tesisata kalır, şemadan bakıp ilgili pinlere kabloyu taktınız mı çalışır

bunu yapan oldumu. konuyu hortlattim. 

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
25.09.2017 - 14:50 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

Bence USByi çevirmekle uğraşmayın. Yani ana ünitede %99 aux zaten vardır, ford/otosan bunu sizden saklamıştır. (sıfır maliyetli hill holder bile verilmedi)

Yani öncelikle elm ile aux var olarak ayarlayın, eğer aux tuşuna basınca geliyorsa ekrana bingo :) sonrası tesisata kalır, şemadan bakıp ilgili pinlere kabloyu taktınız mı çalışır

Bunun için elm327 cihazının modifiyeli olması şart mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.