Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217572 araca mini buzdolabı aldım çakmaklık girişi gibi girişle çalısıyor araçda bilmediğimiz bi yerde çakmaklık girişi gibi bi yer var mı yada çakmaklık girişine dönderebileceğimiz bi yer bulunuyor mu fazla kurcalmak istemedim bilen varsa yardım edebilir mi_?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217573 anladımmı emin değilim ancak, sanırım arka koltuk arasında da var çakmaklık, bagajda da olabilir ondan hiç emin değilim. İstediğiniz yere çekilir sigortalı ve yalıtımı sağlam bir hat olsun yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217574 araca mini buzdolabı aldım çakmaklık girişi gibi girişle çalısıyor araçda bilmediğimiz bi yerde çakmaklık girişi gibi bi yer var mı yada çakmaklık girişine dönderebileceğimiz bi yer bulunuyor mu fazla kurcalmak istemedim bilen varsa yardım edebilir mi_?? Profilinizde araç bilgisi eksik donanım yazmıyor yani. Titanium ise kol dayama içinde olması gerekiyor. Edit: Ozan daha iyi bilir yukarda yazmış Lütfen profil bilgilerine ilgi gösteriniz (tüm okuyanlar) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl Yazar comment_217575 araç trend x yazmayı unutmusum profile düzelttm koltuk altına falan baktım yok gibi ama belkide bn görememiş olabilirim anladımmı emin değilim ancak, sanırım arka koltuk arasında da var çakmaklık, bagajda da olabilir ondan hiç emin değilim. İstediğiniz yere çekilir sigortalı ve yalıtımı sağlam bir hat olsun yeterli. arka bagaja sabitletmeyi düşünüyorum zaten eger arka koltuk arasında warsa yetişir kablosu baya bi uzun çakmaklıkdan bagaja az daha uzun olsa yetişcekti Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217576 araç trend x yazmayı unutmusum profile düzelttm koltuk altına falan baktım yok gibi ama belkide bn görememiş olabilirim arka bagaja sabitletmeyi düşünüyorum zaten eger arka koltuk arasında warsa yetişir kablosu baya bi uzun çakmaklıkdan bagaja az daha uzun olsa yetişcekti dediğim gibi bagajda varmı hatırlamıyorum, (cmaxte varda focustan emin değilim) ama trendxte yoktur, bi elektrikçiye gidin çeker. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl Yazar comment_217578 öyle yapacm zaten bn göremedim baktım o kadar her tarafına zaten dediğim gibi bagajda varmı hatırlamıyorum, (cmaxte varda focustan emin değilim) ama trendxte yoktur, bi elektrikçiye gidin çeker. öyle yapacam zaten bn baktım göremedim belki bilmediğimiz bi yerlerde vardır diye sormak istedim cok tesekkür ederim arka koltuk arasına bakmamıstım orada yoksa çektirecem hat bagaja Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217581 Ben geçtiğimiz yaz araca buzdolabı koydum, hava da çok sıcaktı, yolculuk sırasında kokular gelmeye başladı, kablosu soketi vs eridi gitti, bir daha buzdolabı kullanmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217583 Bu gibi durumlarda Power İnverter(12 V to 220 V) kullanmak gerekiyor. Sadece çakmak girişine takmak hem plastik aksama hem de önemlisi elektrik donanımına zarar veriyor. Ben 1000 W İnverter kullanıyorum. Sıkıntı olmuyor(Laptop,Tablet vs kullanımında.) Hem Power İnverter'lar alüminyum kasa olduğu için ısınma problemi de olmuyor. Kablo çekeceğinize bu aletin 1,5-2 m civarı kablosu var zaten,olmazsa kabloyu uzatabiliyorsunuz. Şubat 11, 201412 yıl Ayhan C. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217596 aletin kaç watt olduğuna göre değişir tabi basit bir modelse gerek yok invertera filan. Başlığı düzeltiyorum.. Volt olarak tekrar düzeltiver o zaman abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl comment_217632 focus 3'te kapı kapandıktan belli bir süre sonra araç elektriği kesiyor çakmak girişinden bir porblem yaratmazmı bu sizin için? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl comment_217657 focus 3'te kapı kapandıktan belli bir süre sonra araç elektriği kesiyor çakmak girişinden bir porblem yaratmazmı bu sizin için? Mini buzdolabı uzun seyehatler için lazım zaten, sorun olacağını sanmam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201412 yıl comment_230370 bu konuyu yeniden hortlatmış olacağım ama bagajın iç Sol duvarında ince uzun bir kapak ve bu kapağın içinde sigortalar falan var. acaba buradan bir elektrik çıkışı sağlayabilirmiyiz? yani arka koltuk arasından çekmek yerine buradan bi çıkış sağlanabiliyormu acaba?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230519 bununla ilgili yeni konu açsam daha iyi olacak sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201412 yıl comment_230520 Ben de araç içi kamera için sabit bir elektrik alacak yer arıyorum, iyi olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın