Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Honda Civic


Mehmet Söker

Önerilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-pazar-oto-dan-citir-hasarli-2012-yeni-honda-civic-1-6-premium-152092149/detay/ ogün hasarlı işi ile uğraştı isen o zaman fikirlerine önem veririm birde fotolarını görmeni istiyorum

 

merak ettiğim bişey var. nerden darbe gelmişse o bölgedeki hava yastıkları patlar. bu araçta fotolarda da görüldüğü üzere araç sol yandan darbe aldığı halde sol yan perde hava yastığının patlaması gerekirken  direksiyon ve  sağ ön göğüs hava yastığı patlamış. burada bir tezatlık yok mu. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu araç idarelik toplanmış ve yandan hasar olarak gösterilmiş. Muhtemelen önden ve alttan sağlam bi darbe almışa benziyor ancak ön taraf idarelik korkutmaması için toplanmış ve bu şekilde satılıyor. Otomatik şanzuman hondalarda kolay bozulmaz ancak bozulursa tamiri çok zor olur eski bir hondacı olarak söylüyorum. Bence uzak durun. Tabiki bunlar şahsi fikrim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu adamlar bu işin çakalı olmuş artık. Oraya 100 tane araç koyacak parası varsa onu yaptırıp çok yüksek kar ile satacakta parası vardır. Neden o fiyata versin? Bu araçtan uzak durun hatta bu tarz ilanlardanda uzak durun alın 31000 e temiz düzgün bir araç binin keyifle. Kendinizi boş yere strese ve zarara sokmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şahsen Şöyle bişey yapmışlığım var. Toplamda 20 bin hasar kaydı olan bir araç aldım. Tavan bagaj hariç boyalı.12bin 5bin 3bin gibi hasar kayıtları vardı. Piyasasının 5-6 bin altına altına aldım. Bu onarımların hepsi serviste yapılmıştı. Aracıda aldığım paranın 1 lira üstüne sattım 1 sene sonra. Lastik aldım ve triger değiştirdim aldığıma verdim ve hiç üzülmedim. Pert araba ile uğraşıcağınıza bu tarz bişey yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

buraya yazan arkadaşların hepsini birer araba alıcısı olarak düşün ve kimse al demiyor yani yarın satarkende böyle insanlara satmaya çalişacaksın ve çok zor satacaksın karar senın ama pert  kaydı olan araçlar çok zor alıcı bulur 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kişisel fikrim, bu arabayı biraz toparlamışlar; ciddi masrafı yokmuş gibi gösterip pazarlamaya çalışıyorlar. Yoksa hiç bir hasarlı araç satıcısı bir çamurluk bir kapı 2 airbag hasarı için bu aracı bu şekilde satmaz. Kaldı ki bu adamların elinde de düzinelerce airbag vardır. Hatta almaya gitseniz araçla beraber bizde airbag var deyip onları da satmaya çalışırlar.

 

Karar sizin, alınır alınmaz demeyeyim ama hasarlı arabanın derdi hiç bitmez ve hiçbir zaman kafadan yapılan hesaba uymaz.

 

Yetkili servisten parça almanız gerekirse; Honda gördüğüm en pahallı yedek parça fiyatına sahip marka. Jazz için birkaç şey sordum aldığım cevaplara inanamadım.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

benim bildiğim pert araca kasko yapmıyorlar. Aracı alıp tamir ettikten sonra kaskosuz binersiniz bu araca. bu devirde kaskosuz araca binmek biraz cesaret işi.

 

bazı sigorta şirketleri özel müşterilerinin küçük kazların da bile kazalarında aracı hemen perte çıkartabiliyorlar. kazadan dolayı bir hukuk süreci var mıdır ne olur biter bu konuda hiç bir fikrim yok. tabi bunu hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ve bunu daha iyi yorumlarlar.

 

araç ile ilgili düşüncem diğer arkadaşların yorumlarına katılmakla birlikte bir ihtimal de aşağıdaki gibi olabilir.

araç 11 yönünden kapı ile çamurluk arasına bir yerlere sert ve verev bir darbe almış ki hava yastıkları açılmış. karşıdan gelen araç muhtemelen sola dönmek istedi bu aracı görmedi vurdu gibi bir şey tabi buda hızlıymış. seneler önce benim araca bir traktör bu şekilde vurmuştu ve hasar buna benziyordu.şayet yandan tam boy resim olsaydı daha iyi anlaşılırdı. kaporta aksamında çamurluk ve kapıların değişeceği belli, ancak darbe kapı direklerine kadar inmiş mi  teker üstüne aks üzerine bir çarpma var mı, şasesinde bir kayma var mı, onu bir tespit etmek lazım. malum şase kayınca kolay kolay ön düzen tırık tutmuyor.

bu arabayı almaya niyetliyseniz aldıktan sonra muhakkak ki bir kaportacı bunu tamir edecek. işte o kaportacıyı yanınıza alarak yerinde hasar tespiti yaptıktan sonra alıp almamaya karar vermek daha iyi olur.

cem aksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.