Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl comment_215988 biraz komik olacak ama ve mutlaka denemişsinizdirde ama ben yinede söyleyeyim..kumandadaki pil zayıflamış olabilirmi acaba? Bİrde eğer çalışmazssa ve kullanmak isterseniz,kumandanın içinde kontak anahtarı gizlidir.onu çıkarıp direksiyonun altındaki yere sokup çalıştırabilirsiniz..benim ki sadece bir fikir tabiki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl comment_216111 bu durumu ne etkiliyor bilmiyorum ancak dayım gayette kullandı aracı, son 6 ay filan avukat kullanmazsanız daha iyi olur bi kaza filan olursa sıkıntı çıkabilir diyince ağırlıklı olarak diğer aracı kullandılar. yıpranma payı yanılmıyorsam ozan km arttıkça arabanın yıpranma durumdan bahsetmişti görüştüğüm avukat arkadaş belkide bekir beyin dediği gibi risk almamak içindir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201412 yıl Yazar comment_216135 Bugün Ankara Ford tur otoya gittim ve bilgisayara bağlandı ve önceki hata kodlarını bakıldı. P2291 hatası vardı enjektör püskürtme basıncı yüksek diyordu ve araçla yol testine çekildi aynı sorun tekrarlamadi. 15bin bakımına girildiginde mazot filtresinin kirliligine bakilmasini söylediler. Sonrasında maltepe tür otoya gittim ve 15bin bakımı yapıldı mazot filtresi kontrol edildi sıkıntı olmadığı belirtildi. Velhasili kelam şu an için beklemekten başka yapacak birşey yok, araç calismama arızası verdiğinde direkt olarak çekici ile servise çektirilmesi gerektiği söylendi ford otosandan bakalım artık sorun tekrarlanirsa bilgi veririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201412 yıl Yazar comment_217076 Arkadaslar bu 4 oldu ve arac yine calismadi hemen ford genel merkezini aradim araci tekrar calistirmayi denemedim cekici yonlendirdiler. Yarin arac calismadan bilgisayara baglanacak bakalim sorunu neymis ogrenecegiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201412 yıl comment_217077 P2291 hatası vardı enjektör püskürtme basıncı yüksek diyordu Bundan dolayı beğin motoru korumaya alıp yakıtı kesiyor olabilir (sadece tahmin) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl Yazar comment_217291 Sonunda ariza tespit edildi motor kontrol unitesi arizaliymis otosana mail gecmisler bakalim artik servisten cevabini bekliyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl comment_217293 garantiden değişirler değişmezlerse ısrarcı olmakta fayda var. kullanım hatası derlerse bunu kullanırken nasıl bi hata yaptım deyin sonuçta elektronik bi parça ve yeni bi araç böyle sorunu vermemesi lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl Yazar comment_217298 Otosan onay gondermis 3 gun icinde parca temin edilecek ve degisim gerceklesecek. Arkadaşlar parçanın tahmini fiyatı 3.milyar civarıymış daha sonra arabayı satacak olduğum zaman servis kayıtlarında bu gözükür mü? Gözükürse eğer kaza vs diyemi gözükür? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl comment_217367 Otosan onay gondermis 3 gun icinde parca temin edilecek ve degisim gerceklesecek. Arkadaşlar parçanın tahmini fiyatı 3.milyar civarıymış daha sonra arabayı satacak olduğum zaman servis kayıtlarında bu gözükür mü? Gözükürse eğer kaza vs diyemi gözükür? yapıldıktan sonra garantide karşıladıktan sonra servis kayıtın da görünsün sıkıntı etmeyin bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl Yazar comment_217368 yapıldıktan sonra garantide karşıladıktan sonra servis kayıtın da görünsün sıkıntı etmeyin bence. Ne bileyim üstadım satarken sıkıntı çıkarır mı diye bir hüsnü kuruntu yaptım. Dediğiniz gibi garantiden değiştirildiği gözükürse sanırım sıkıntı olmaz. Bu arada geçen hafta Tur otoda iken 2011 2.5 kasa focustada aynı problem olduğunu ve uzun süredir sorunu çözemediklerinden bahsetmişlerdi. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar olursa sanırım faydalı olacak bu konu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl Yazar comment_217710 Arkadaşlar bugün itibariyle aracı teslim aldım motor kontrol ünitesi değişti parça fiyatı 3.006 tl imiş. Aracı aldıktan sonra evin önüne gelince gage menüye bakayım varmı sorun dedim ve sırasıyla aşağıdaki arıza kodlarını veriyor; DTC #01 C131_00 DTC #02 c151_00 DTC #03 C100_00 DTC #04 1607_82 DTC #05 C140_00 DTC #06 C121_00 bu arıza kodları ne anlama geliyor ? Yol bilgisayarından sistem denetimine girince hata vermiyor ve arıza lambasıda yanmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl comment_217713 etis te bu kodlar ile ilgili bir bölüm var Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl Yazar comment_217718 etis te bu kodlar ile ilgili bir bölüm var Üstadım baktım ama bulamadım link paylaşabilirseni sevinirim. İşin ilginç yanı ekranlı navigasyon takılı olduğu için verdiği hatayı artık vermez oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl comment_217723 Araçta sonrada takılma dokunmatik navigasyon varsa onların hata kodları olabilir. Sesli komut çalışmıyor vs. vs. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın