Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sabit Hızda Giderken Titreme / Tekleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İptal edilen dpf filtresinin üzerinde oksijen sensörü (galiba) var, bunun beğinle bağlantısı olabilir, rölanti dalgalanması bundan olabilir..

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 60,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Bozkurt
    Mehmet Bozkurt

Gökhan, Turgut arkadaşımız doğru bir tespit yapmış, ben de katılıyorum kendisine. Gelen baskı balata kokusu, yüksek devirde düşük hız, tüm bunlar baskı balatanın bittiğini gösteriyor. Araçtaki titr

• Ayrıca garantiyide unutmamak lazım  

• Birde Hakan Türkoğlu bey var. Özcan Bey sizede yazdım. Valla bi daha silkeleme konusunda hiçbirşey yazmayacam.. Okumak zorunda değilsiniz tamam ama mesajlarımın hiçbirisi mi okunmuyor abi.   EGR vaku

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Olabilir fakat dpf iptalinden öncede vardı bu dalgalanma. Ayrıca dpf iptalini yazılımsal olarakda yaptık. Polen filtresini kendim değiştirmiştim. Gaz pedalı soketini çıkarmıştım. Acaba gaz pedalıyla alakalı bir durum olabilirmi ? Çünkü filtre değişimi öncesini hatırlamıyorum. O sıralar aracımı yeni almıştım. Ayrıca örneğin 4. Vites 2000 devirle normal seyrederken ayağımı gazdan yavaş çektiğimde aynı oranda devir düşmüyor. Tam çektiğimde yavaşlama oluyor. Birde bazen gaz verdiğimde sanki pedalda boşluklar varmış gibi gazı sonradan alıyor. Bu normalmidir.

Yanıtlama zamanı:

Pedalda olabilir,bilgisayara bağlattınmı hiç,bulunmayacak bi arıza değil gibi..yazılımsal iptalde sıkıntı olabilir..

Ramazan D. tarafından düzenlendi

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar ilker arkadaşımızın yaşadığı sorun bende de var. Uzun yolda kendisini hissettiriyor. Farkettiğim kadarıyla sıcak havalarda ve özellikle rampada. 1 ay önce antalyaya akşam gittim istanbuldan tekleme 0. Bayram öncesi sinop a gittim tekleme 0. Ancak her iki dönüşde gündüz vakti ve sıcaktı rampada aracı birşey tutup bırakıyor hissi veriyordu. Yorumlarda ki video da çıkan ses giderken çıkıyor varmı önerisi olan. 

2010 titanium tdci focus araç.

Cemal Y. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.