Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290816 İptal edilen dpf filtresinin üzerinde oksijen sensörü (galiba) var, bunun beğinle bağlantısı olabilir, rölanti dalgalanması bundan olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291167 Olabilir fakat dpf iptalinden öncede vardı bu dalgalanma. Ayrıca dpf iptalini yazılımsal olarakda yaptık. Polen filtresini kendim değiştirmiştim. Gaz pedalı soketini çıkarmıştım. Acaba gaz pedalıyla alakalı bir durum olabilirmi ? Çünkü filtre değişimi öncesini hatırlamıyorum. O sıralar aracımı yeni almıştım. Ayrıca örneğin 4. Vites 2000 devirle normal seyrederken ayağımı gazdan yavaş çektiğimde aynı oranda devir düşmüyor. Tam çektiğimde yavaşlama oluyor. Birde bazen gaz verdiğimde sanki pedalda boşluklar varmış gibi gazı sonradan alıyor. Bu normalmidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291278 Pedalda olabilir,bilgisayara bağlattınmı hiç,bulunmayacak bi arıza değil gibi..yazılımsal iptalde sıkıntı olabilir.. Mart 10, 201511 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 20188 yıl comment_473410 Merhaba arkadaşlar ilker arkadaşımızın yaşadığı sorun bende de var. Uzun yolda kendisini hissettiriyor. Farkettiğim kadarıyla sıcak havalarda ve özellikle rampada. 1 ay önce antalyaya akşam gittim istanbuldan tekleme 0. Bayram öncesi sinop a gittim tekleme 0. Ancak her iki dönüşde gündüz vakti ve sıcaktı rampada aracı birşey tutup bırakıyor hissi veriyordu. Yorumlarda ki video da çıkan ses giderken çıkıyor varmı önerisi olan. 2010 titanium tdci focus araç. Haziran 19, 20188 yıl Cemal Y. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın