Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213847 Merhaba arkadaşlar, Araba bir haftadır duruyordu yerinde, geçen haftadan beri kullanmamıştık. Bu akşam bindiğimizde içinde kesif bir rutubet kokusu aldık, sanırım geçen kafta paspaslarına karlı ayakkabılarımız ile bastık ve farketmeden ıslandı. Şu lastik olanlardan almamıştım, araba ile gelen orjinal tak çıkarlı paspaslardan var, halı gibi olanlardan. Şimdi bu durumda bana ne tavsiye edersiniz. Paspasları söküp makinede yıkayabilir miyim, yada başka ne yapabilirim bu kokudan kurtulmak için? Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213848 Bol bol havalandırın mümkünse güneş de vursun içine, yinede zor gidiyor koku ama en basiti bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213864 Merhaba arkadaşlar, Araba bir haftadır duruyordu yerinde, geçen haftadan beri kullanmamıştık. Bu akşam bindiğimizde içinde kesif bir rutubet kokusu aldık, sanırım geçen kafta paspaslarına karlı ayakkabılarımız ile bastık ve farketmeden ıslandı. Şu lastik olanlardan almamıştım, araba ile gelen orjinal tak çıkarlı paspaslardan var, halı gibi olanlardan. Şimdi bu durumda bana ne tavsiye edersiniz. Paspasları söküp makinede yıkayabilir miyim, yada başka ne yapabilirim bu kokudan kurtulmak için? Teşekkürler Paspasları temizlemek için arabadan çıkartın önce elektrik süpürgesiyle çektirin. Daha sonra halı şampuanı ve fırça ile temizleyin. Aracın dışında güneş gören bir yerde 1 hafta kadar kurusun. Bu arada havuzlu paspas veya benzeri paspaslardan alın. Kışın kullanırsınız. Yazın ise halı paspasa devam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl Yazar comment_213876 valla buralarda güneş pek yok ama tavisyeler için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_213887 bir ara bir arkadastan bagaja mangal kömürü koymalı bir tavsiye gelmişti ama,mangal kömürüne doğal bir şeyler daha katıyordu sanırım,sonra bütün pis kokuyu çektiğini söylüyordu?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_213897 Islak ortamda halı paspas her zaman koku yapar, kauçuk paspas kullanmak çözüm olacaktır.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl comment_217319 paspasların altındaki halı gibi döşeme için ne tavsiye ediyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl comment_217323 paspasların altındaki halı gibi döşeme için ne tavsiye ediyorsunuz Kışın halı paspasları çıkartıp kauçuk havuzlu paspaslardan koyun, alta pek bir şey geçmez ve rahat edersiniz. Yağmur çamur bindim bir kar görmedi garibim, asla taban kaplamasında bir sorun yaşamadım. Ben halı paspasları bir yere attım, bulamıyorum, hiç de aramıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl comment_217324 Kışın halı paspasları çıkartıp kauçuk havuzlu paspaslardan koyun, alta pek bir şey geçmez ve rahat edersiniz. Yağmur çamur bindim bir kar görmedi garibim, asla taban kaplamasında bir sorun yaşamadım. Ben halı paspasları bir yere attım, bulamıyorum, hiç de aramıyorum. havuzlu paspasda tavsiye edebileceğin bir ürün varmı Cem Abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 201412 yıl comment_217331 havuzlu paspasda tavsiye edebileceğin bir ürün varmı Cem Abi Fena değil ben aldım. http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217409 havuzlu paspasda tavsiye edebileceğin bir ürün varmı Cem Abi Koskoca konu var: Ben de Fahrettin'in mesajındakileri kullanıyorum. Aldığımda 99 TL idi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217416 En iyisi halı olmayan ziraa hem temizlenmesi zor,nemli kalması, koku ve toz tutması cabası tabii...bu yazı biraz kendime uyduğu için ailede alerji ve astım olduğundan paylaştım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217429 hiç affetmiyosun Cem abi biz genel değil özel sorduk .. saygılarımla Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201412 yıl Yazar comment_218749 Biraz arabayı sildim paspasları fırça ile temizleyip koltukları sildim ve kodu gitti. Hala anlayamadık o kokunun kaynağını. Neyse sorun da bu şekilde çözülmüş oldu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın