Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213819 aracıma serviste oem sony ses sistemi navigasyon geri görüş kamerası taktırmak istiyorum sizce bu işlemi yaptırabilirmiyim.yaptıranlar varsa yaardımcı olabilirler mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213834 Bu işlemi yaptırmak tabiki mümkün. Sitemizde Geri Görüş Kam. harici yapanlar da mevcut. Sitemizde bulmanız da mümkün. , Zaten serviste yaptırmak istiyormuşsunuz ? Nasıl bir yardım bekliyorsunuz bizden anlayamadım. Sadece olur mu ? sorusu içinse, evet olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213853 Sony.i sadece on görsel panel değil de smart paketteki gibi CD okuyucu vs.siyle ünite olarak bulabiliyor muyuz tsktirabiliyor muyuz serviste ya da kendimiz? Anladigim kadarıyla forumda bu değişikliği yapanlar sadece görüntü olarak Sony yapmislar. Ünite yine fabrikasyon orijinali? Doğal olarak sistemden alinan ses de bi değişiklik yok değil mi? Ysnlissam düzeltim ne olur.Ya da benim ksateddigim olasi bisey değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213858 Sony.i sadece on görsel panel değil de smart paketteki gibi CD okuyucu vs.siyle ünite olarak bulabiliyor muyuz tsktirabiliyor muyuz serviste ya da kendimiz? Anladigim kadarıyla forumda bu değişikliği yapanlar sadece görüntü olarak Sony yapmislar. Ünite yine fabrikasyon orijinali? Doğal olarak sistemden alinan ses de bi değişiklik yok değil mi? Ysnlissam düzeltim ne olur.Ya da benim ksateddigim olasi bisey değil mi? Neler değişik tam olarak bilmiyorum belki tesisat bile farklıdır belki hoparlörde eskiden farklı olmasa bile değişmişte olabilir. Sonuç olarak tüm parçaları temin etmeniz mümkün.. Evet çoğu kimse sadece panel değişti ünitesi aynı.Evet doğal olarak seste değişiklik yok temel değişiklik için hoparlör değişimi şart Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213860 Bu arada Sony lu sistemde ön cam altında ayrıca bir kolon var. Bunun takılması için ya konsol kesilecek yada değişecek. Bence arabayı değiştirmek daha ucuza gelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_213889 Tam emin değilim ancak ana ünite aynı olması lazım. Esas fark hoparlörlerde, hem var olanlar farklı hemde fazladan 2 tweeter 1 subcenter var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_213899 Ayni ünite olması mantiksiz geliyor bana! Yoksa Sony albenisi için neden Ford bu görselliği kullanmasin ki. Ford için bu görselliği kullanmak seri üretimde yuksek bi maliyeti olmaması lazim. Sadece on panele gorsel olarak güzel gorunsun diye bizim 400-500 TL maliyet vermemiz de anlamsiz geliyor. Ses de bi değişiklik yoksa. Eğer ünite ayni hop.farklı ise de forumda bi arkadaş 200 TL civarinda 4 hoparlörler daha net daha güzel bi ses aldigini söylemişti. Ha ozaman mantikli derim merkez hoparlör de olmayiversin... Biraz önce bakim için geldiğim serviste. Elektrikciyle görüştüm bana demesi: ozellikle hoparlörlerin -dandik cin mali- ayni olduğu hoparlor değiştirirken Sony hoparlör ya da orijinal hoparlör ayriminin olmadigini söyledi. Trsisatin da ayni olduğunu Sony.de exyradan 2 mid. Ve 1 merkez hoparlör geldiğini ifade etti. Bunlarda kesin kanaati vardi. Ancak ünite de tam emin olmamakla birlikte ayni olabileceğini ifade etti ama; bana gore de ünite konusunda kendisinin de ifade ettiği gibi çok bilgi sahibi değilmis gibi geldi. (İmla hat. İçin kusura bakmayin. Mobildrn yaziyrm) Ocak 25, 201412 yıl Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_214020 Atölye sefiyle de görüştüm. Ünitenin kesinlikle farklı olduğunu soyledi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_214028 Sony ile gelen sitemdeki kabin sayısına ve ses kalitesine bakılırsa, normal şartlarda anfi ile desteklemek gerekmez mi? Bence ana ünite de farklıdır.. Mertol abi öyle yazmıştı diye hatırlıyorum, bakmak lazım microcatten. Ankarada yığınla var ana ünite alır takarız gerekirse Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_214041 şu aletleri şöyle toptan bi ben bulamadım. ankra'da var diye aradım, ekran var diyo, Sony Navi ön panel yok diyo. SD card zaten yok.. hele izmir'de zerre kadar yok. Aydın Abi kaç ay uğraştı parçaları tek tek toplamak için.. En son Aydın Abi'nin titanium'dan çıkan ekran ve paneli aldım. Ona da bluetooth modülü bulamadık.. Taktım ama telefon hariç kullanıyorum. E buna da şükür Ayrıca farların anlık yanıp sönme olayı fazlalaştı yine Ozan, hazır sen gelmişken söyleyim.. senin ki parklara bağlı demi? aydın abide fazla diyot olması lazım basit bi işlem. bluetooth modulude var sanırım ankarada Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_214047 Aynen Aydın Abi'ninki ile aynı sistem benimki de.. aydın abininki öyle değil artık. röle kısa fardan tetiklenecek, rölenin 85-86 arasına diyot bağlanacak sorunsuz çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_214056 Valla bilmiyom ki Ozan? hiç anlamadığım bi konu. Ama şöyleki, sistem olarak kusursuz çalışıyor. Mesela bende Auto far yok Trend X. Arabayı çalıştırınca Farlar 0 konumundayken güçlü yanıyor DRL'ler. parkları açınca kısılıyor. basit bi olay, aydın abi bile halleder Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl comment_217664 basit bi olay, aydın abi bile halleder aslında sorun yoktur normalide o zaten öyle yanması lazım farlardan ön plana çıkmasın diye ama gözünüze batıyosa çözülebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl comment_217696 aslında sorun yoktur normalide o zaten öyle yanması lazım farlardan ön plana çıkmasın diye ama gözünüze batıyosa çözülebilir Konuştuğumuz sorun farlarin anlık olarak kapanıp açılması. DRLnin kısılması değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 201412 yıl comment_217697 Arkadaşlar konuyla cok alakalı değil ama siz kullandığınız için sizlerin fikirlerini öğrenip bende bir oem almak istiyorum fakat şöyle bir problem var, fiyatlar cok farklı cıkıyor neye inanacağımı şaşırdım, verdiğim linklerin fiyatlarına bakmanızı rica ediyorum, neden bu kadar fiyat farkı var sizce hatta en son link uçuk bir fiyat aynısıda var 550 tl sizce 550 tl olan necvox'u taktırsam memnun kalırmıyım fikri olanlar fikirlerini benimle paylaşırsa cok memnun olurum saygılar http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-uyumlu-navigasyonlu-multimedia-oem-teyp-navix-nvx-7709-dhd-147975802/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-oem-multimedia-navigasyon-tv-dvd-usb-sd-navi-bt-153684015/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-orjinal-multimedya-oynaticisi-sifir-kapida-odeme-imkani-150569172/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-icin-necvox-9903-internetli-navigasyonlu-multimedya-oynatic-153347276/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-necvox-ford-mondeo-focus-connet-ful-set-navigasyon-sok-fiyatla-150629143/detay Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın