Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracınızda en çok Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz Özellik tasarım v.b

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

F1 ' lerin her kış'a girerken kapı kilitlerinin bozulması.

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 7,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

+ Tasarım, performans, vitesler, tüketim, klima, sürüş kalitesi, motor sesi, konfor, kabin sessizliği, farlar, kalite, imaj - Düşük hızlarda direksiyon hissiz, ş.içinde fren pedalını

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

İlahi Cem bey, sis farları aracın donanımlı olduğunu gösterip hava atmak içindir; benim aracımdaki otomatik far modunda sisleri yakarsanız sislere ilaveten sadece gündüz ledleri yanıyor, adamlar daha

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

sadece sesini sevmiyorum Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok

Yanıtlama zamanı:

En sevdiğim? Bluetooth kit in araba ile beraber gelmesi.

En sevmediğim, Arka stop lambalarının tipi

Yanıtlama zamanı:

Soğuk motor performansını beğenmiyorum araç.çok düşüyor

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

sevdiğim yönleri o kadar çokki :claps: dış tasarımına bayılıyorum.rengine bayılıyorum.(beyaz) bide çalıştırıp direksiyonu çevirince bi xenonlu merceklerimde dönüyo ya bayılıyorum ona :D

sevmediğim yönü.sesi çok.bide kıyamıyorum basmaya bişey olur diye.şöyle 4500 devir çevirdiğimde dahi arıza çıkarmayacak ve 7 lt den fazla yakmayacak olsa mükemmel olur.bide şeyi kötü.neyi.bulamadım çünkü focus is the best

Yanıtlama zamanı:

10` titanium x tdci

sevdigim yonleri ; karakteristik tasarimi ,viraj performansi, sinifinin en karakteristik surus zevki,benim gibi yuksek seste muzik dinlemeyenler icin yeterli olan muzik sistemi,yakit tuketimi,sorunsuzlugu ve en onemlisi guvenirligi

sevmedigim yonleri; 01 modelinde bile olan elektrikli yukseklik ayari 10`da yok :claps: , yuksek hizlarda arabanin icinde yanindakine birseyler anlatmak icin bagirmak zorundasin,katlanir ayna olmayisi,jantlari,motor sogukken kendimi bedfordun icindeymis gibi hissediyorum :D bunun cok fazla focusla alakasi yok ama dizel motorun narinligi

Bilgisayarim turkce klavye olmadigi icin kotu yaziyorum kusura bakmayin.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.