Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Aksesuar Önerileri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

dostlarım aşağıdaki ürünleri almayı düşünüyorum kullanan ve/veya araştıranlarınız varmıdır acaba aranızda..

Transformacion Nikelaj Kapı Koruma Şerit

OA_2873021.jpg

3M Çift Taraflı Bant (plakaları plakalıktan kurtarmak için)

Hirdavat_2705493.jpg

Ek olarak dostlar yeni mesaj açmamak için bu mesajımda sorayım focus 3 titanium normal fabrika çıkışı lastikleri kullanıyorum bunun için kaç psi hava vurmalıyım ve sizlerin kullandığı çakmak soketinden beslenen kompresör önerileriniz varmıdır?

Selamlar..

Yanıtlama zamanı:

Zaten herşey için başlık açmamalısınız

Genel geçer şeyler için burayı kullanınız

http://www.focusclubtr.com/topic/4-yeni-ford-focus-2011-2012-2013-ford-focus-genel-ba%C5%9Fl%C4%B1k/

Oraya yazmak istemiyorsanız da arama yapınız

Genel araç bilgileri içinde buradan klavuzunu indiriniz lütfen

http://www.focusclubtr.com/forum/80-kullan%C4%B1m-klavuzlar%C4%B1/

Yanıtlama zamanı:

Ben bu şeyi asla aracıma almam da koymamda. Çok çirkin ya, eski reno 12 lerin torpido üstlerinde vardı bunlardan. :D 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

krom şeritlere ne diyorsunuz dostlar kapıların çarpmaması için mesajımda verdim 3mt lik halde satılıyor hepsiburada.com da

Yanıtlama zamanı:

@Emrah Karaalan,

Çok çirkin görünür ya. Hemde tofaş işi olur yani. Kapıları dikkatli açmayı tercih ederim. Ayrıca paylaştığınız resimdeki araçta siyah olduğu için sırıtabildiği kadar sırıtmış.

Ben olsam daha değişik ürünlere yönelirdim. Kapı kenarlarına yaptıştırılan kedi gözü diye tabir edilen ışıklar vardır. Bizim eski aracımızda ondan vardı. Kapıya geçmeliydi, yapışkanlı olanları da var. Silikon, kauçuk gibi materyallerden illaki korumaya yarayan ürünler üretilmiştir.  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim bu öneriyi değerlendireceğim.

aslında focus yeni model denemelerinde kapı çarpmalarına bir mekanizma yapmıştı gerçekten çok hoşuma gitmişti

Yanıtlama zamanı:

http://www.ebay.com/itm/6M-Car-Door-Edge-Plastic-Guard-Mold-Protector-Clear-Black-/360828169740?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item540308ee0c&vxp=mtr

Ben bundan aldım kapıların altına yetmiyor 6 m ama üstünü kaplıyor. Yanlız içinden çıkan yapışkan bantı çok dandik diye kullanmadım. Tutar gibi gedi sıkı göründü taktım 2 sini kaybettim :( Şimdi bi fırsat bulursam 3m çift taraflı dar bant alıp takacağım. Koruma işini iyi yapıyor ve siyah araç için neredeyse görünmez diyebilirim.

Yanıtlama zamanı:

Transformacion Nikelaj Kapı Koruma Şerit

Son derece çirkin, aman derim...

Kapı koruma adına alınan tüm tedbirler arasında kullanacağım tek bir tane var: Kapıları dikkatli açmak ve/veya açtırmak. 

Oralara abuk sabuk şeyler takmaktansa vururum daha iyi. 

Ufak tefek boya rötuşları ile hallolur, bu kadar korumacı olmanın anlamı yok.

Plakayı plakalıktan kurtarmak doğru hareket.

Lastik havaları da 31-32 Psi, ön arka aynı, kılavuzda da yazıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet klavuzda okudum normalde 31-31 yükte 35-42 vurun deniliyor. Bugün kaliteli çift taraflı bant bulursam plakalıktan kurtulmaya çalışacağım nasipse..

Yanıtlama zamanı:

Bu işler beğeniye bakıyor ve açıkcası ben de aracıma yapmam böyle şeyler...lastik basıncına gelince 32 Psi de hep....

Yanıtlama zamanı:

Ben bu şeyi asla aracıma almam da koymamda. Çok çirkin ya, eski reno 12 lerin torpido üstlerinde vardı bunlardan. :D

Eski renocu olarak beğenmenizi beklerdim.. :kıhkıh: şaka bir yana bende beğenmedim zevk meselesi tabii hoşuna giden olabilir diye paylaşmıştım..

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Eski renocu olarak beğenmenizi beklerdim.. :kıhkıh: şaka bir yana bende beğenmedim zevk meselesi tabii hoşuna giden olabilir diye paylaşmıştım..

Renocuyuz biz eskiden, hatta bu gun de renoya gittim ama 12 miz olmadi hic. 87 model r9 umuz vardi. 2002 de 1998 model r 19 aldik. Reno rakamlari birakip siradanlasinca :) biz de gidip siradan isimli bir ford aldik. :) :)
Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

Direksiyon koluna takılanın rengi tam tutmamış gibi.

Lastik basıncına gelince, benim araca %90 ihtimalle 5 kişi biniyoruz, sert virajlı yollarım var, ayda birkaç gün tek başıma kullanıyorum, onun için önler 34, arkalar 36 psi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.