Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201412 yıl comment_212076 Merhaba arkadaşlar.Bu gün aracın dışına benzinlikte su tuttuktan sonra aracı kurularken kaputun içinden gelen bir ses duydum.Yanan sobanın üzerine su damlıyormuş gibi.Sileceklerin olduğu plastik kısımdan kaputun altına su damlıyor, damlayan suda egzoz yada başka bir parçanın tam üstüne denk geliyor.Bu plastik kısımdan su girmesi normalmidir sizce bir fikri olan varmı acaba? Birde direksiyonun üzerinden sürekli cızırtı geliyor, plastik cızırtısı bunun bir çözümü varmıdır serviste? Düşüncelerinizi bekliyorum.Saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl comment_212614 Kaputun altına su damlattığından emin misin? Eminsen bu normal birşey değil, servise gitmende fayda var. Eğer kaputtan gelmiyorsa durum dahada can sıkıcı, suyun nereden geldiğini tespit etmeye bile uğraşmadan acilen servise git. Radyatör suyu eksilmişmi diye kontrol etmeyi unutma. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl comment_212616 normalde ön camın bitiminde suyu motora deymeyecek şekilde yere aktaran kanal tarzı bir su yolu var,muhtemelen platiklerde kırılma çatlama olmuştur,su oradan sızıyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201412 yıl Yazar comment_212619 normalde ön camın bitiminde suyu motora deymeyecek şekilde yere aktaran kanal tarzı bir su yolu var,muhtemelen platiklerde kırılma çatlama olmuştur,su oradan sızıyordur. Evet galiba oradan sızıyor ama görünürde bir çatlama kırılma görülmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl comment_213386 Benim arabam da aynı şekilde var. ama ben cam suyunu fazla sıktım sonra kaputu açtığımda motorun üstüne damlıyordu cıs cıs diye sesler geliyordu ama ben baktım baktım çözemedim servise de gitmedim henüz..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201412 yıl comment_213399 benim aracıda su bastıydı birkeresinde. aracı ağaçların altına park ediyorsanız dökülen yapraklar su giderlerini tıkıyor. bu nedenle suda farklı yerlerden tahliye ediyor kendini. aracın su kanalını temizlettirin bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın