Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Hız Sabitleyici


İbrahim Armağan

Soru

Arkadaşlar herkese merhabalar;

Aracımda ki hız sabitleyici aylardır çalışmıyordu.Servisi gittim.Baktılar felan bir parça sipariş ettiler.Parça geldi taktılar olmadı.Felanca parçayı da(adını hatırlamıyorum) sipariş edelim dediler.Üç hafta felan geçti hiç ses seda yok.Aradım servisi dedim parça gelecekti halen haber vermediniz.Efendim Siparişleri aldığımız bilgisayarımız silindi tekrar gelin aracınıza bakalım.Neyse gittim. Tekrar baktılar.Hız sabitleyicinin beyni direksiyondadır biz direksiyonu tamamen değiştirelim.Bilgisayara bağlıyorlar felan bir türlü çözümü bulamadılar.En son arabayı bir iki gün bize bırakın biz merkezle mailleşerek sorunun neden kaynaklandığını araştıracağız ona göre parça siparişi vereceğiz dediler.Tamam ben müsait olduğumda aracı size bırakırım deyip çıktım. Halen götürsem mi yoksa başka bir servisemi başvursam kararsızım.

Hız sabitleyici sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Ne yapma mı tavsiye edersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Evet arkadaşlar; Samsun otokoç'a uğradım tatilde hız sabitleyici sorunu için.Onlarda baktılar.Direksiyon hava yastığını (direksiyonun ortasında bulunan bölüm)çıkarttılar.Tabi sorunu anlayamadılar.İşte buradaki soketlerden olabilir, soketleri değiştirelim sipariş vermeliyiz felan. Dedim ben Giresun'a gideceğim. Oradaki servisle biz irtibata geçeriz.Sorunu hallederiz felan türü konuşmalar.Neyse hava yastığı bölümünü tekrar taktılar direksiyona ayrıldım oradan.Bir kaç saat sonra çalışıyor mu diye hız sabitleyicisine dokunduğumda çalıştığını farkettim. Üç gündür sıkıntı yok gibi duruyor.Hiç bir işlem yapmadılar oysaki. Sadece direksiyon hava yastığını söküp taktılar.

Acaba bir temassızlık mı vardı bilemiyorum. Servisteki eleman bana numarasını vermişti aradım iki sefer bakmadı telefona.Şimdi Giresun'dayım.Acaba servise tekrar gitsem mi yoksa sorun tekrarlanana kadar böyle devam etsem mi bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.