Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211966 Geri viteste harekete geçirdiğim zaman ön taraftan hafif bir lakırtı geliyor ve bitiyor. Sadece ilk harekette oluyor. İleri giderken yok. Nedeni ne olabilir? Bilgisi ve tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201412 yıl comment_212042 Aynı sorun bende de var gerçi sorun gibi görmedim pek fırsatımda olmadı araştıramadım şimdi merak ediyorum bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201412 yıl comment_212044 Valla direksiyon kutusundan geliyor olabilir focuslarda kronik sorun ama herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Tabi sizinki bu lakirti mıdır bilemeyiz ama bunun olma ihtimali yüksek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201412 yıl Yazar comment_212051 Direksiyon kutusu yapsa devamlı yapar sanırım. Benimki sadece geri viteste ve ilk harekette bir sefer yapıyor. durup kalktığın zaman tekrar yapmıyor. İleri giderken de hiç yapmıyor. Ocak 17, 201412 yıl Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201412 yıl comment_212062 Eski aracımızda vardı buna benzer bir sorun. Geri vitesteki ilk hareketinizde alttan bir şey vurur gibi bir ses geliyordu. Hangi ustaya sorduysak çok mühim birşey değil uzun süre durduğunda veya uzun süre ileri gidildiğinde arkası için yağlanma azalıyor tarzında bir şeyler demişlerdi geçmiş zaman tamda hatırlamıyorum. Çok rahatsız ediyorsa bir gösterin servise ne olur ne olmaz yinede Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212216 Geri viteste harekete geçirdiğim zaman ön taraftan hafif bir lakırtı geliyor ve bitiyor. Sadece ilk harekette oluyor. İleri giderken yok. Nedeni ne olabilir? Bilgisi ve tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim Radyatörün oralarda bir parçayı sıkıştırarak çözmüşlerdi o problemi benim eski arabada. Servis formlarını bulursam tam ne yaptıklarını yazarım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın