Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bugün Led Gündüz Farı Taktırdım Pahalımı Acaba 350 Tl

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben orijinal Hella DayLight taktım araca, fiyatı 650 TL. Kalitesi tartışılmaz bile.

O fiyata bir de kalite tartışılsa acayip olurdu zaten, güle güle kullanın, çok pahalı!

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 12,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

Ben on ızgara ya takılan ledleri hic beğenmiyorum hic yakışmıyor araca ayni clio nun ledleri gibi saçma yerde ..en guzel led x paket teki farla bütünleşmiş olan ledler .bu x paket teki ledlere benzer

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ben bugün taktıracak olsam bunları getirtir ve taktırırdım, genç bir dostum taktırdı, parlak, sağlam ve şık, 200 TL'yi de geçmedi. http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-Factory-direct-sales-Free-ship

• Cem Boneval
    Cem Boneval

O fiyata bir de kalite tartışılsa acayip olurdu zaten, güle güle kullanın, çok pahalı!

Yanıtlama zamanı:

Cem abicim evet pahalı katılıyorum ama aydınlatmada hella tercih ediyorum herzaman. Tamponda olan üçgen kapakları gönderdim yetkili hella bayiisine onları montajını yaptılar. Sonra bana geri gönderdiler.Uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Artı eksi ve parklara bağlantı yapıyorsun sadece o kadar.

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

nereden ve kaç tl ye sipariş verdin?taktırdıgında fotoğraflarını paylaşırsan sevinirim.

Mehmet Korkut tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben bugün taktıracak olsam bunları getirtir ve taktırırdım, genç bir dostum taktırdı, parlak, sağlam ve şık, 200 TL'yi de geçmedi. http://www.aliexpress.com/item/Upgrade-Factory-direct-sales-Free-shipping-2012-Ford-Focus-3-LED-DRL-daytime-running-lights-fog/1278310397.html

Israrla sordunuz diye yazdım...

Cem hocam bunlar gerçekten çok güzel görünüyor 

ama ters olarak takılabiliyorsa yani ledler içte değilde dışta kalacak şekilde o zaman daha hoş olur fakat o plastik aksamın şekil itibariyle buna müsade etmeyeceği belli :)

Yanıtlama zamanı:

Renk değişebiliyor mu, bunun için buton mu var? 

Netten 340 a siparis verdim gg'den onlar yurtdisindan temin ettiler ;)

ava6a6ar.jpgeve5e9am.jpg

Yanıtlama zamanı:

@Volkan Kaya,

Buton yok sinyallere bağlanıyor. Sinyallerle entegre çalışıyor gördüğünüz resimde 4lüler açık. 

Yanıtlama zamanı:

sinyallerle entegre ve aynı renk vermeside ayrı bi güzellik 

Yanıtlama zamanı:

Araçta çok güzel durmuş hayırlı olsun. 

Ben de yine sizinki gibi siyah aracıma taktırmak istiyordum. 1,5 aylık bekleyişten sonra bugün nihayet siparişini verdim. 1 ay sonra da taktırırım artık.

Ama keşke direkt olarak yurtdışından alsaydınız ben yanında 15 dolarlık daha aksesuar aldım pazarlık indirim falan derken toplam 236 lira verdim.

Yanıtlama zamanı:

dikey ledler bence daha şık görünüyor..

Bu arada bende aracıma bixenon far ve bu ledlerden taktırmak istiyorum ama açıkcası kalite olsun marka olsun hiçbir bilgim yok..Bu yüzden sadece takipteyim  :yazyaz:

Bu arada şunları buldum ama fiyat biraz tuzlu..Sizce eder mi?

http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-Iii-Hb-Sedan-Led-Far__isp11684022

hüseyin ipek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ava6a6ar.jpgeve5e9am.jpg

Verdigin bilgiler icin cok sagol.oldukca şık durmuş,araca ağressif bir hava katmiş.güle güle kullanin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güvenli bankacılık ile yaptım ben alışverişi bu siteden. O yüzden rahatım. Ayrıca ürün elinize geçip kontrol edince para satıcıya geçiyor siz siteden onaylıyınca yani. Açıkcası 35 dolarlık alışveriş yapmıştım şimdi bu miktar artacak :)

Yanıtlama zamanı:

montajını nasil yaptırdınız kac liraya mal oldu

Yanıtlama zamanı:

Marka bolumunde Eagle yaziyor bu markanin kalitesi hakkinda yorumlariniz nedir, bilgisi olan varmi? Fiyat ve kalite yorumlarinizi bekliyorum.benim araç titanyum x paket orjinal ledler ile uyumlu dururmu(araca yakişirmi) acaba!...

Yanıtlama zamanı:

Marka bolumunde Eagle yaziyor bu markanin kalitesi hakkinda yorumlariniz nedir, bilgisi olan varmi? Fiyat ve kalite yorumlarinizi bekliyorum.benim araç titanyum x paket orjinal ledler ile uyumlu dururmu(araca yakişirmi) acaba!...

Marka hakkında pek bilgim yok ,Adana dan bir firma Çin den ithal getiriyor.ilk parti 50 adet sattılar,şuan ikinci parti olan 50 adeti satıyorlar.çevremde alan 2 arkadaş vardı.işi bilen elektronikçi olursa montajı da basit. kullananlar memnun piano black çok şık duruyor.Ben krom hastası olduğum için yatay kromlusundan aldım..Bu iş zevk meselesi tabii...

bu araba titanıum sanırım

http://www.youtube.com/watch?v=Ou71L06ENRU&list=UUefBk2njK7-3UIvBGdi5GpQ

oğuz mete tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.