Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Gözlük Çekmecesi


Emrah Karaalan

Soru

Dostlarım sormadan edemeyeceğim bizim araçlara koydukları eski tepe lambasının olduğu yerde konumlanan ve sadece gözlük koymaya yarar diye nitelendirdiğim alanın bir ekstra cazibesi var da benmi bilmiyorum. Yani o kadar alanı bir gözlük içinmi işgal ettiler. Onu öğrenmek istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

O gözlük haznesine o kadar özenmeyin. Bende var ama kullanmıyorum çünkü gözlüğümü koyduğumda yolda ilerlerken veya yüksek basslı müzik dinlerken titreşimden gözlük ses yapıyor zırıl zırıl. Gözlük kabının İçini uygun kadife veya nubuk tarzı kumaşla kaplamayı düşünüyorum kullanabilmek için. 

 

Gözlüğün kapalıken saplarını gözlük haznesinde oturtacağın bir kısım var. O kısmı kullanıyor musun? Yoksa öylemesine bırakıyor musun hazneye?

Şayet şimdiye kadar hiç ses yapmadı 2 gözlüğümde :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aracı ilk aldığımda söylenmiştim. Güneşlikte neden  ruhsat koyma  yeri yok diye gözlük koyma yerini ilk  ruhsat yeri olarak keşfetmiştim.İlk gündende abim polis çevirmesine takılınca  arayıp durmuş ruhsatı baktı yok polis işkillendi. Aradı dedim orda kapalı göz var aynanın üzerinde  oraya koydum diyince  meğerse gözlük koyma  yeriymiş orası sinirden oraya sokuşturmuştum.O an sinirden tepiştirmişim oraya  ruhsatı nerden gördüysem :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

http://www.aliexpress.com/item/Beige-Roof-Mount-Sunglass-Holder-For-VW-Volkswagen-MK4-Golf-Jetta-Bora-Polo-9N3-2-colors/1408529486.html

Bizim araçlara uyacak şöyle bir parça olsa da sürücü tarafındaki -inanılmaz gereksiz olan- kapı üstü tutacağını söküp bundan taksak.
Hangi markanın gözlük kapı uyabilir acaba? Bu yukarıda örnek olarak paylaştığımın köşeleri fazla yuvarlak bize gelmez gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

http://www.aliexpress.com/store/product/On-board-vehicle-frames-Glasses-Case-for-Ford-focus-3-MK3-2012-2013/419127_1989467531.html

 

ben bundan alıcam, isteyen arkadaş varsa düşünebilir

Umut T. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.