Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210343 Dostlarım sormadan edemeyeceğim bizim araçlara koydukları eski tepe lambasının olduğu yerde konumlanan ve sadece gözlük koymaya yarar diye nitelendirdiğim alanın bir ekstra cazibesi var da benmi bilmiyorum. Yani o kadar alanı bir gözlük içinmi işgal ettiler. Onu öğrenmek istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210345 valla benim çok işime yarıyor ... güneş gözümü aldığı zaman ; evde unutmuşum derdi kalmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl Yazar comment_210346 hayır sorun o değil yani koskoca plastik yığını ve gözlük koymaktan başka bir işe yaramıyor ebayde baktım değişik üst paneller var ama bulup getirmek sıkıntı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210348 Dostlarım sormadan edemeyeceğim bizim araçlara koydukları eski tepe lambasının olduğu yerde konumlanan ve sadece gözlük koymaya yarar diye nitelendirdiğim alanın bir ekstra cazibesi var da benmi bilmiyorum. Yani o kadar alanı bir gözlük içinmi işgal ettiler. Onu öğrenmek istedim. Koymasan şikayet, koysan şikayet. Evet gözlük için sadece, daha ne olsun ki? Tek sorunu, sürüş esnasında gözlük değiştirmek isterseniz aynayı kapatıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210350 Bizim arabada olmadığı için üzüldüğüm bir özellik. Tek dokunuşla gözlüğe ulaşmak varken orta konsoldan kabı al onu aç gözlüğü al tak ve yerine koy bence pratik olan bir nimeti iyi değerlendirin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210354 Enteresan bir serzeniş olmuş. Rahatsız olduğunuz konuyu anlamak zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl Yazar comment_210355 çok severek kullanıyorum dostlarımda bir gözlük için bu kadar hengameye değermi onu düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210356 Anlamak açısından soruyorum. Orda gözlük bölmesi değilde sizce ne olmalıydı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210358 çok severek kullanıyorum dostlarımda bir gözlük için bu kadar hengameye değermi onu düşünüyorum yanlız aynı yerde ; aracın sensörleri ve ; bluetooth , ve sync için mic ler filanda var ... yani sadece gözlük kabının kapladığı alan değil ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl Yazar comment_210359 microfon dediğimiz nohut kadar yoktur sonuçta orayı tasarlayan mühendis daha ufak bir alandan daha fazla verim etmeyi başarabilirdi diye düşünüyorum. Amacım kesinlikle ukalalık değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210362 sensör derken ; ne sensör ne ben söyleyeyim )) şaka bir yana ; aktif şehir içi güvenlik filan birsürü zımbırtı var ... bende bildiğimden değilde tahmin yürütüyorum bu arada chevrolet aveo larda nohut kadar mic ler yüzünden araçta bağırarak konuşuluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210368 O kutu genel hazırlanır. Şuan kenarda gördüğünüz 2 delikte araç içi hareket sensörü için. Fakat ülkemizde o sunulmuyor vs vs. Ben de sorunu anlamayanlardanım hengame olan yer ufak gibi geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210374 Valla hocam gelin araçları değişelim bende gözlük koyma yeri yok siz de var baksanıza içinize dert olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210385 O parça tek tip bir parça. Gözlük koymak için o kadar şişkin olması şart. E bir de Titanium X lerde sunulan led iç ortam aydınlatmasının ledleri var orada. Onları da genel tasarıma uydurup, janjanlı bir yapıda yerleştirmek gerektiğinden gözlük koymanın şişkinliğine bir de ledlerin janjanlı yapısı eklenince kenarlara doğru taşırmışlar tasarımı. Bence gayet te şık duruyor. Öyle kaba saba değil. Ortada tek gözlük koyma yeri olsa ve sadece gözlük koymak için bir kap gibi tasarlansa çok çirkin olurdu. Tasarlayan tasarımcıları tebrik ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210390 Keşke bizim araçlarda da olsa, benim çok işime yarardı.Bundan taktırabiliyormuyuz yada buna alternatif bir şey varmıdır piyasada acaba ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın