Orhun E. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Aracımı alırken servisten hediye etmişlerdi kolçak. Geçmeli vidalamasız olanı; açıkçası hiç beğenmedim. Sizinki iyi durmuş özcan bey güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çay Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Hayırlı Olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Aygün Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 hocam bu vidalımı yoksa bi şekilde delmeden montaj yapılıyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur İnebolu Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Orjinalide geride duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Onsun Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 (düzenlendi) bende kol dayama taktırmak istiyorum ama titanum gibi orijinal konsol olarak istiyorum sonra dan vida ile montajlananlara baktım sanayide çok eğreti duruyor hoşuma gitmedi konyada sanayide 1 yerde buldum 550 tl fiyat istedi bunu daha ekonomik veya temiz çıkma bulabileceğim bi yer varmı tavsiye etseniz... şimdiden teşekkür ederim.. Haziran 15, 2015 Recep Onsun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Boz Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2015 Arkadaşım hayırlı olsun çok güzel durmuş, markası veya modeli nedir acaba, bende aynısından almak isterim, birde montajı çok zormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Mevlüt Taşkın Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Ben orjinale yakin bir urun bularak montaj yaptim ustelik delme yok direk o bosluğa sıkışıyor ve eni 15cm arayi tamamen doldurdu arkasinda küllük bölümü var Baya saglam ve agir bir ürun alt bölümü demir dökum ve iç kasa da demir ve ici suet dısi tamamen deri kapli tavsiye ederim fiyati 150 tl İsteyene takılmıs halinin resmini gönderebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Buraya eklerseniz herkes görmüş olur, sizde tek tek gönderme zahmeti çekmezsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakkı Kanık Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 26 dakika önce, Serkan Mevlüt Taşkın said: Ben orjinale yakin bir urun bularak montaj yaptim ustelik delme yok direk o bosluğa sıkışıyor ve eni 15cm arayi tamamen doldurdu arkasinda küllük bölümü var Baya saglam ve agir bir ürun alt bölümü demir dökum ve iç kasa da demir ve ici suet dısi tamamen deri kapli tavsiye ederim fiyati 150 tl İsteyene takılmıs halinin resmini gönderebilirim 2015 focusa olur mu bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 İyi gözüküyor, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Mevlüt Taşkın Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2016 2015 focus icinde vardir mutlaka ama gercekten kaliteli bir urun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Akalan Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2016 On 03.02.2016 at 23:11, Serkan Mevlüt Taşkın said: Ben orjinale yakin bir urun bularak montaj yaptim ustelik delme yok direk o bosluğa sıkışıyor ve eni 15cm arayi tamamen doldurdu arkasinda küllük bölümü var Baya saglam ve agir bir ürun alt bölümü demir dökum ve iç kasa da demir ve ici suet dısi tamamen deri kapli tavsiye ederim fiyati 150 tl İsteyene takılmıs halinin resmini gönderebilirim Merhaba kolçağın markası nedir, nereden temin ettiniz ve varsa arabada nasıl duruyor foto ekleyebilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap