Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Recep Onsun

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Recep Onsun Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    konya
  • Arabam:
    10 focus tdci trend x
  • Meslek:
    muhasebe
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

475 profil görüntüleme

Recep Onsun's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. murat bey ben sadece beyin jimnastiği yapıyorum aslında çalıştırma ve stop etme yeterli trafikte dur kalk biraz lüks olur ancak hız sabitlemeden mantık yürüterek eğer bu araçların beyinlerinde bunlar var ve sadece mekanik olarak eklenmemiş ise araştırılır maliyet ortaya konur işine gelen bu paraya bu iş değer diye düşünen arkadaşlar uygular tabi olacak bişey ise ... saygılar... murat bey ayrıca verdiğiniz bilgiler içinde teşekkürler demekki benden önce birileri bu konuları düşünmüş
  2. cengiz abi çok sağol senin başını ağrıttık biraz ama benim korktuğum kadar değilmiş ilk başta yapamam gibi gelmişti. şimdi size bi kapı daha açsam.... bizim araçlarda start stop olurmu.... :) (anlamadığım için soruyorum gülmeyin...)
  3. bende kol dayama taktırmak istiyorum ama titanum gibi orijinal konsol olarak istiyorum sonra dan vida ile montajlananlara baktım sanayide çok eğreti duruyor hoşuma gitmedi konyada sanayide 1 yerde buldum 550 tl fiyat istedi bunu daha ekonomik veya temiz çıkma bulabileceğim bi yer varmı tavsiye etseniz... şimdiden teşekkür ederim..
  4. sonunda hallettim... ali beyden gelen tuş takımları 24 saatte elimde oldu. elektrikçi bir arkadaşımla montajı yaptık, sıra geldi programlamaya arkadaşımdaki cihaz delphi imiş ve sadece hata tespiti yapabiliyormuş. konyada özfordda çalışan bi arkadaşım daha önce sorduğumda gel hallederiz demişti. o da oradan ayrılarak kendi yerini açmış. onu buldum cumartesi 40 dakika kadar sürdü programlaması ve artık hız sabitleme çalışıyor. ali beye ve cengiz beye çok teşekkür ederim takıldığımız yerlerde sağolsunlar yardımcı oldular. bu arada garip ama benim araçta tesisat yani direksiyondan gem modülüne giden kablolar yoktu. kendimiz çektik onu. herkese saygılar... konyada bunu taktırmak isteyenler olursa. eski sanayide Tekelioğlu oto elektrik ersin kardeşim montajı yapar artık programlama ise Anadolu sanayide aker teknik Sertaç abi yapıyor bilginiz olsun.. bana toplam maliyet 200 tl gibi oldu ancak işin çoğunu kendim yaptım
  5. teşekkür ederim ali bey tuşlar gelsin biraz başınızı ağrıtacağım
  6. teşekkür ederim cengiz usta görüştüm ali bey ile...
  7. evet tekstil pazarındayım aracım 2010 trend x hb öm gelmedi ama yardımcı olursan dua ederim... edit: ö.m. geldi ok. teşekkür ederim tuşları temin edeyim sizinle irtibata geçeceğim.
  8. arkadaşlar benim elim pek alet edevat tutmaz da konya da bu işi yapacak elektrikçi varmı bildiğiniz. yada bünyamin tosun kardeş benim aracada bi el atsan ali cehri abim konyada takacak elektirkçi bulabilirsem cc tus takımı isteyeceğim senden ancak ben özel mesaj atamıyorum sana nasıl ulaşırım..?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.