Özcan Gündüz Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2014 Arkadaşlar merhaba focusuma taktırdığım kolçağı sizlerle paylaşmak istedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Güzel olmuş olmasına da çok geride duruyor, kolçağın kolçaklık görevini tam yapabileceğini sanmıyorum çünkü kolumuz o kolçakla vites topuzu ortasında duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Iyi Durmuş hayırlı olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Güzel olmuş olmasına da çok geride duruyor, kolçağın kolçaklık görevini tam yapabileceğini sanmıyorum çünkü kolumuz o kolçakla vites topuzu ortasında duruyor. Bencede Ali Beyin dediği gibi geride olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Evet biraz geri de duruyor, ileri geri ayarı yok mu ki? Onun dışında bende beğendim, düşünüyorum bunlardan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Tetik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 güzel olmuş eline sağlık hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 (düzenlendi) gayet güzel olmuş,hayırlı olsun. Güzel olmuş olmasına da çok geride duruyor, kolçağın kolçaklık görevini tam yapabileceğini sanmıyorum çünkü kolumuz o kolçakla vites topuzu ortasında duruyor. orjinali`de bu şekilde geride duruyor. Ocak 9, 2014 Serkan Önder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 @Serkan Önder, olmadı hocam çince yazılar çıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 @Serkan Önder, olmadı hocam çince yazılar çıktı düzelttim ramazan bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Armsterin çıkardığı 2. kolçak Daha önce ilk kolçağı takan birçok arkadaşımız vardı.İkincisi ilkinden daha güzel.İleri-geri ve yükseklik ayarı var.360 tl civarıdaydı.Yani pek ucuz sayılmaz .Vidalayarak yaptıkları için almamıştım. Bu da f3 teki duruşu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mahmut baylan Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 güzel olmuş maliyet nedir bende taktırmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özcan Gündüz Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 180 TL ye almıştım montajını kendim yaptım bu arada ileri geri ayarı var pek rahatsız etmiyor doğrusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yavuz Koçak Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2014 kolay gelsin taktırdığınız kolçak ta sallanma ses çıkarma gibi sıkıntılar varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özcan Gündüz Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 şu ana kadar bir sıkıntı olmadı çok sağlam tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap