Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uygun Multimedya Sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dostlarım linkteki ürünü aracıma alacağım direksiyon kumandası çalışır diyor fakat sync nasıl çalışacak bu cihazda sync diye bir ibare göremedim. Açıkçası sync özelliğinide çok sevdim ara diyorum arıyor kullanmasıad çok güzel. bir fikriniz varmıdır?

http://www.n11.com/navitech-nx-251y-ford-focus-navigasyon-ve-multimedya-sistemi-P16494023

post-4852-0-15292800-1388804555_thumb.jp

• Yanıt 111
  • Görüntüleme 28,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

en güzel mutimedya ; fiziki olarak 3 boyutlu hemde   

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

ipad mini ; opsyonlu çıksa araçlar  ; apple döndüğü köşeyi 5 kere daha döner   http://www.youtube.com/watch?v=5tZLlq5k81Y

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

E onu satsın o zaman  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Dostlarım linkteki ürünü aracıma alacağım direksiyon kumandası çalışır diyor fakat sync nasıl çalışacak bu cihazda sync diye bir ibare göremedim. Açıkçası sync özelliğinide çok sevdim ara diyorum arıyor kullanmasıad çok güzel. bir fikriniz varmıdır?

bende araştırıyorum uzun zamandır ve android yazılımlı alacağım.bu siteye de bir göz atın derim. http://www.otomultimedya.com/urun/android-ford-focus-multimedya-cihazi-2012/

Yanıtlama zamanı:

bende araştırıyorum uzun zamandır ve android yazılımlı alacağım.bu siteye de bir göz atın derim. http://www.otomultimedya.com/urun/android-ford-focus-multimedya-cihazi-2012/

Paylaştığınız link için teşekkürler bir haftadır aracıma uygun bir multimedya cihazı arıyordum. Buldum sonunda

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkaadşlar cyclone marka gibi çok marka var fakat benim sorduğum direksiyondan annem ara gibi sync temelli komutlar bu alette çalışıyormu onu merak ediyorum yoksa ileri geri atla durdur çalışması normal ama sync çalışıyormu acaba?

Yanıtlama zamanı:

Paylaştığınız link için teşekkürler bir haftadır aracıma uygun bir multimedya cihazı arıyordum. Buldum sonunda

Fiyati pahali gercekten ederi 600-700dur bence. Forumdan chip yaptiran biriyle bulusmustum Vuraldi galiba. Onda vardi oda sikayetciydi malzeme kalitesi sıfır dugmeler sabit degil oynuyo icinde yolda seste yapiyormus. Kendisi soylemisti

Konunun basinda Emrah beyin verdigi daha kaliteli duruyor ama gormeden almamak lazim kesinlikle

Yanıtlama zamanı:

Arkaadşlar cyclone marka gibi çok marka var fakat benim sorduğum direksiyondan annem ara gibi sync temelli komutlar bu alette çalışıyormu onu merak ediyorum yoksa ileri geri atla durdur çalışması normal ama sync çalışıyormu acaba?

malesef şuan bu özellik yok. bende bu özellik yüzünden bekletiyorum. servisler bu konuda yazılım çalışmaları yapıldığını ifade ediyorlar ama henüz çıkmış birşey yok.

Yanıtlama zamanı:

Hangisi soylenen fiyati hakediyoki sonucta cin mali hepsi.ama serviste takilan marka ben cin maliyim diye bagiriyor resmen.lunapark gibi parlayan paneli hic soylemiyorum bile. Verilen cihazin paneli hos fakat icerigi gormek lazim. Sonucta sahibinden.com da 700 civarii cok cihaz var denildigi gibi

Yanıtlama zamanı:

Hangisi soylenen fiyati hakediyoki sonucta cin mali hepsi.ama serviste takilan marka ben cin maliyim diye bagiriyor resmen.lunapark gibi parlayan paneli hic soylemiyorum bile. Verilen cihazin paneli hos fakat icerigi gormek lazim. Sonucta sahibinden.com da 700 civarii cok cihaz var denildigi gibi

aynen katılıyorum. kalite üst noktada değil. İçerik zenginliği ve görsel güzellik başarılı. ama kalite yetersiz ve fazla karmaşık. daha kolay kullanım kolaylığı olmalıydı. Birde tamamı diğer araba markaları dahil kısmen aynı ürün ve yazılım. arkadaşımın golüne aldık bir tane ve sonradan bir focus3 içerisinde denk geldim. yazılım, ekran menüleri herşey aynısıydı..

Yanıtlama zamanı:

"Sokete taktığınız anda direksiyon kumandanız ve aracınızın özellikleri cihazda çalışmaya başlar."

Verdigim linkteki cihazda soyle bir aciklama var.

"Aracinizin ozellikleri " derken sync de buna dahil mi deneyip gormek lazim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Neyse satıldığı servise gidip sorayım bu navitech cihazı. açıkası cyclone ve türevleri bana gerçekten çakma ve gösterişsiz geliyor. o yüzden navitech üzerine yoğunlaşacağım.

Yanıtlama zamanı:

Neyse satıldığı servise gidip sorayım bu navitech cihazı. açıkası cyclone ve türevleri bana gerçekten çakma ve gösterişsiz geliyor. o yüzden navitech üzerine yoğunlaşacağım.

Burada daha da ucuz: http://www.sanalpazar.com/Navitech-Nx-251y-Ford-Focus-Icin-Navigasyon__isp12033610

İzlenimlerini bekliyoruz.

Yanıtlama zamanı:

Fiyati pahali gercekten ederi 600-700dur bence. Forumdan chip yaptiran biriyle bulusmustum Vuraldi galiba. Onda vardi oda sikayetciydi malzeme kalitesi sıfır dugmeler sabit degil oynuyo icinde yolda seste yapiyormus. Kendisi soylemisti

Konunun basinda Emrah beyin verdigi daha kaliteli duruyor ama gormeden almamak lazim kesinlikle

Haklısın zaten. Aslında ne diye arıyacağımı bilmiyordum tam olarak. Aynı bir zamanlar cuk cuk diye öten alarm gibi. Adı gelmedi bir türlü aklıma :D tabii ki alibaba gibi biyersen almazsam görmeden etmeden almam

Yanıtlama zamanı:

Bir ara otomatik park çalışmıyor diye söyleniyordu, şimdikilerde çalışıyor mu acaba?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.