Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2010 Dizel Partikül Filtresi Ve Sıvısı Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Umarım garantiden değiştirmişlerdir :)

Garantiden değiştirmek mi !! şaka yapıyorsunuz heralde...

Akın Yalçın tarafından düzenlendi

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 40,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Adm veya eolys denilen bu sıvı 80.000 km den sonra her an bitebilir. Servislerde oldukça pahalıdır. Özel servislerde de bilinen bir sıvı değildir. Dolum yapıldıktan sonra bilgisayardan bağlanılarak s

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Şansınızı deneyin.Kısa hüzmeleri farlar,sis farları,hatta gündüz ise uzun hüzmeli farlar,araç içi fan sistemi,ısıtmalı arka cam gibi araçtan güç geçecek donanımları açık bulundurun. Üst devirlerde zor

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

garanti olayı servisten servisede değişebiliyor,servisler kafasına göre davranabiliyor bazen başka servise gtme  imkanı varsa birde diğer servise sorun telefon ile de başka servisten bilgi alabilirsin

Yanıtlama zamanı:

Peki bu partikul filtresi icin iyimi desek yeri olur kotumu desek bu kadar masrafli bisey bunun artilari nedir peki?

Yanıtlama zamanı:

Peki bu partikul filtresi icin iyimi desek yeri olur kotumu desek bu kadar masrafli bisey bunun artilari nedir peki?

temiz cevre ve düşük salınım için iyi birşey ama tıkanma vb. sorunlar cikarsada bizim açımızdan kötü birsey. Yani hem iyi hem kötü :)
Yanıtlama zamanı:

temiz cevre ve düşük salınım için iyi birşey ama tıkanma vb. sorunlar cikarsada bizim açımızdan kötü birsey. Yani hem iyi hem kötü :)

Benim aracimda yok partikul suanda benim aracim o zaman cevre dostu degil

Yanıtlama zamanı:

2009 model

sanırım titanyumların hepsinde DPF vardı ghia larda ve makyajsız kasalarda falan yokta titanyumların hepsinde vardı diye hatırlıyorum . 2010-2011 focus 2.5  larda kesin var ama 2009 larda ve 2008 lerde DPF var mıydı tam emin olamadım  ama onlarda da var diye düşünüyorum makyajsız kasalarda yok ama

Yanıtlama zamanı:

sanırım titanyumların hepsinde DPF vardı ghia larda ve makyajsız kasalarda falan yokta titanyumların hepsinde vardı diye hatırlıyorum . 2010-2011 focus 2.5 larda kesin var ama 2009 larda ve 2008 lerde DPF var mıydı tam emin olamadım ama onlarda da var diye düşünüyorum makyajsız kasalarda yok ama

Bilmiyorum benim aracimda yok suan

Yanıtlama zamanı:

Bilmiyorum benim aracimda yok suan

siz nerden anladınız olmadığını ? :)Şuan 2009 da yayınlanan focus broşürüne baktım ordaki teknik verilerde aracın salınım değeri şuanki focuslarla ve 2.5 focus 2011 dpf lilerle aynı o zaman 2009larda da dpf var diye düşünüyorum yakıt tüketimide aynı 4.5 litre ama 2008 ilk gelen makyajlı focus  broşürüne baktım orda emisyon değeri yazmıyor yakıt tüketimi de 4.6 litre yani benim anladığım 2009 larda da olabilir ama ilk gelen 2009larda belki olmayabilirde  

Yanıtlama zamanı:

siz nerden anladınız olmadığını ? :)Şuan 2009 da yayınlanan focus broşürüne baktım ordaki teknik verilerde aracın salınım değeri şuanki focuslarla ve 2.5 focus 2011 dpf lilerle aynı o zaman 2009larda da dpf var diye düşünüyorum yakıt tüketimide aynı 4.5 litre ama 2008 ilk gelen makyajlı focus broşürüne baktım orda emisyon değeri yazmıyor yakıt tüketimi de 4.6 litre yani benim anladığım 2009 larda da olabilir ama ilk gelen 2009larda belki olmayabilirde

Baktim ustamda soledi olmadigini yazilim yaptirdim o zamanda solediler olmadgini ilk gelen serilerden benim arac sanirim o zaman

Yanıtlama zamanı:

Yakup'a soralım bence var mı diye!  2008lerde ve 2009 focus 2.5larda dpf var mı Yakup kardeş  benim anladığım 2009larda da var ama ya hepsinde var ya da 2009 dan sonra dpf olmaya başladı bende tam emin olamadım tek emin olduğum 2010lardan sonra var ama öncesinden tam emin olamadım :)

Baktim ustamda soledi olmadigini yazilim yaptirdim o zamanda solediler olmadgini ilk gelen serilerden benim arac sanirim o zaman

O zaman ustanız söylediyse eğer 2009 dan sonra dpf olmaya başladı demekki sizin araç ilk gelen seri olabilir :)

Yanıtlama zamanı:

Yakup'a soralım bence var mı diye! 2008lerde ve 2009 focus 2.5larda dpf var mı Yakup kardeş benim anladığım 2009larda da var ama ya hepsinde var ya da 2009 dan sonra dpf olmaya başladı bende tam emin olamadım tek emin olduğum 2010lardan sonra var ama öncesinden tam emin olamadım :)

O zaman ustanız söylediyse eğer 2009 dan sonra dpf olmaya başladı demekki sizin araç ilk gelen seri olabilir :)

Sanirim benimkindedede yok dusunuyprum smdi iyimi kotumu die

Yanıtlama zamanı:

Bende 130.000km de dpf sıvısı bitti ama genelde otobanda kullandım aracı.Ben maslak'ta bır ford yedek parcacısından pug\citroen bandrollu ama ford araclarda da aynı olan sıvıyı 250 lıra gıbı bır rakama almıstım.Yetkılı servıse goturdum sıvıyı doldurdular.100 lıra gibi bir rakamda oraya verdim.Temizligide dısarda yaptırmıstım.Bana maliyeti toplamda 500 lira gibi bir rakam oldu

Aldıgım sıvının fotografını asagıda

pr_01_5031_max_zps2d760fda.jpg

Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bende 130.000km de dpf sıvısı bitti ama genelde otobanda kullandım aracı.Ben maslak'ta bır ford yedek parcacısından pug\citroen bandrollu ama ford araclarda da aynı olan sıvıyı 250 lıra gıbı bır rakama almıstım.Yetkılı servıse goturdum sıvıyı doldurdular.100 lıra gibi bir rakamda oraya verdim.Temizligide dısarda yaptırmıstım.Bana maliyeti toplamda 500 lira gibi bir rakam oldu

Aldıgım sıvının fotografını asagıda

pr_01_5031_max_zps2d760fda.jpg

1 lt 250 TL fazla. Hemde 100 TL kadar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.