Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205154 Herkese Merhaba, 2009 model Focus 2 HB'in LCD ya da Yol Bilgisayarı diye tanımladığımız, yakıt durumu vs bilgileri gösteren direksiyon arkasındaki mini ekranda yazılar Ukraynaca durumda. Bazı durumlarda uyarı veriyor ve bu uyarıyı anlamak mümkün olmuyor. Bunu Türkçe'ye nasıl çevirebilirim, bilgisi olan var mıdır ? İyi günler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205156 Buradan klavuz'u indirin ardından menüdeki sırasına bakarak hayali olarak language kısmına gidin ve seçin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205160 Aşağıdaki menüyü bir şekilde yanınıza alıp ayarlardan göz yardımı ile bulmaya çalışın. Ukraynaca olduğunu sanmıyorum, Rusçadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl Yazar comment_205198 Sıkıntı şu ki, alfabe de Kiril Alfabesi olduğu için, o karakterleri de yazamıyorum. Ve o yazılar hiç birşey ifade edemiyor. Başka bir yolu var mıdır, tek tek arayıp bulmaya çalışmaktan başka ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl Solution comment_205200 Sıkıntı şu ki, alfabe de Kiril Alfabesi olduğu için, o karakterleri de yazamıyorum. Ve o yazılar hiç birşey ifade edemiyor. Başka bir yolu var mıdır, tek tek arayıp bulmaya çalışmaktan başka ? Var tabii, Rusça bilen birini bulmak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201312 yıl comment_205210 Ayarı Türkçe olan bir başka araca bakarak, Türkçe seçeneğinin kaçıncı sıra olduğunu bulabilirsiniz, yine telefonla ya da yan yana araçlara binerek aşağı in, yukarı çık, şeklinde menülerde gezebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201312 yıl Yazar comment_206128 Var tabii, Rusça bilen birini bulmak... En garanti yöntem bu oldu, bu şekilde çözebildim. Teşekkür ederim herkese. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın