Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kapı Eşiginden Uzanan Kablo


Hazar Karadayi

Soru

Öncelikle herkese merhaba ; 

 Focusclubtr forumunu uzun süredir takip ediyorum. İlk aracım focus 1.6 tdci trend i aldıktan hemen sonra kayıt olmustum. Aracım bana hayli sorun actıktan sonra denize dusen yılana sarılır misali gidip full+full bir cruze aldım. Aracın motorunda fil yattıgını anlayınca yeniden focus candır diyerek bir collection aldım. Aracla ilgili bir cok konuya aşinayım , bende otomotiv sektöründe bir cok otomotiv parcasının ana sanayi ve yan sanayiye kalite kontrolunu yapmaktayım. Gecen gun bir kablo dikkatimi cekti. Ne oldugu konusunda fikri olan varsa sevinirim. 

 

 

 

 

5nav.jpg

Hazar Karadayi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 11 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Hemen bir düzeltme cektim : ) 

 Goruntu ethernet kablosu gibi , yanlıslıkla bir yerden cıkıp kırılmısmı yoksa bir seye ait hazır bir tesisat mı nedir anlamadım acıkcası. 

Teşekkürler.

2.el mi almıştınız ürünü

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aracımı 2. el aldım hatta ikinci sahibiyim. 2007 model tdci collection orj 176 bin km de olmasına ragmen motoru hala yeni gibi hiç zorlanmamıs bana kısmet oldu : ) Yaklasık 8 aydır kullanıyorum bu kablo ilk defa dikkatimi cekti , hem paylasmak hem bilgi almak istedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ben olsam söker dağıtırdım oraları bulurdum nerden çıkıp geldiğini :)

Sanki bişey bağlıymış önceden de onun tesisatı gibi görünüyor :) Problem yoksa onu güzelce katlayıp bantlayıp o plastiğin içine tepmek mantıklı gibi görünüyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

gidip full+full bir cruze aldım. Aracın motorunda fil yattıgını anlayınca yeniden focus candır diyerek bir collection aldım.

Konu dışı ama isabet olmuş çünkü Chevrolet sürpriz bir kararla Avrupa pazarından tümden çekileceğini açıkladı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Geç cevap için kusura bakmayın hastam olmasa ben onu çoktan söker bakardım ancak vakit bulamıyorum. Birebir telefon konnektörü gibi duruyor. Daha önceki sahibinin inanılmaz titiz biri olduğunu biliyorum ancak böyle bir tesisat cekmis olduğunada pek ihtimal vermiyorum çünkü arabayla pek oynamayı seven biri değildi. Bunu araştırmaya fırsatım olduğunda buradan bilgisini paylaşırım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

 

Cem Bey isabet olmuş , araç evet dışarıdan cok hos gorunuyor ozellikle 1.6 desıgn edition plus olanlar ve yol tutuşları inanılmaz ancak yakıt sarfiyatı beni bitirdi .Genç yasta saclarımın dökülme sebebi oldu : )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.