Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Eşiginden Uzanan Kablo

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle herkese merhaba ; 

Focusclubtr forumunu uzun süredir takip ediyorum. İlk aracım focus 1.6 tdci trend i aldıktan hemen sonra kayıt olmustum. Aracım bana hayli sorun actıktan sonra denize dusen yılana sarılır misali gidip full+full bir cruze aldım. Aracın motorunda fil yattıgını anlayınca yeniden focus candır diyerek bir collection aldım. Aracla ilgili bir cok konuya aşinayım , bende otomotiv sektöründe bir cok otomotiv parcasının ana sanayi ve yan sanayiye kalite kontrolunu yapmaktayım. Gecen gun bir kablo dikkatimi cekti. Ne oldugu konusunda fikri olan varsa sevinirim. 

5nav.jpg

Hazar Karadayi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hemen bir düzeltme cektim : ) 

Goruntu ethernet kablosu gibi , yanlıslıkla bir yerden cıkıp kırılmısmı yoksa bir seye ait hazır bir tesisat mı nedir anlamadım acıkcası. 

Yanıtlama zamanı:

Hemen bir düzeltme cektim : ) 

Goruntu ethernet kablosu gibi , yanlıslıkla bir yerden cıkıp kırılmısmı yoksa bir seye ait hazır bir tesisat mı nedir anlamadım acıkcası. 

Teşekkürler.

2.el mi almıştınız ürünü

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracımı 2. el aldım hatta ikinci sahibiyim. 2007 model tdci collection orj 176 bin km de olmasına ragmen motoru hala yeni gibi hiç zorlanmamıs bana kısmet oldu : ) Yaklasık 8 aydır kullanıyorum bu kablo ilk defa dikkatimi cekti , hem paylasmak hem bilgi almak istedim. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu tarz bir kabloyu nasıl bir tesisat için kullanabilir ki ? 

Yanıtlama zamanı:

O RJ11 telefon konnektörü değil mi ya , telefon mu çekmiş telekom arabaya ,teknoloji bu işte :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ben olsam söker dağıtırdım oraları bulurdum nerden çıkıp geldiğini :)

Sanki bişey bağlıymış önceden de onun tesisatı gibi görünüyor :) Problem yoksa onu güzelce katlayıp bantlayıp o plastiğin içine tepmek mantıklı gibi görünüyor :)

Yanıtlama zamanı:

gidip full+full bir cruze aldım. Aracın motorunda fil yattıgını anlayınca yeniden focus candır diyerek bir collection aldım.

Konu dışı ama isabet olmuş çünkü Chevrolet sürpriz bir kararla Avrupa pazarından tümden çekileceğini açıkladı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geç cevap için kusura bakmayın hastam olmasa ben onu çoktan söker bakardım ancak vakit bulamıyorum. Birebir telefon konnektörü gibi duruyor. Daha önceki sahibinin inanılmaz titiz biri olduğunu biliyorum ancak böyle bir tesisat cekmis olduğunada pek ihtimal vermiyorum çünkü arabayla pek oynamayı seven biri değildi. Bunu araştırmaya fırsatım olduğunda buradan bilgisini paylaşırım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Cem Bey isabet olmuş , araç evet dışarıdan cok hos gorunuyor ozellikle 1.6 desıgn edition plus olanlar ve yol tutuşları inanılmaz ancak yakıt sarfiyatı beni bitirdi .Genç yasta saclarımın dökülme sebebi oldu : )

Yanıtlama zamanı:

Bence ya takometre varmis yada arac takip sistemi satiliga cikarinca makineyi almis kablosunu birakmis. Onemli degil yani ayakkabi bagcigi sıkıştirir gibi iceri sokun yeter

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.