Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'te Eksik Görülen Donanımlar Sizce Hangileri ?

224 üye oy kullandı

1. 1. Focus 3'te olmasını istediğiniz Eksik Donanımlar

• Powershift Şanzıman+TDCI
      20%
      92
    • Start-Stop+TDCI
      17%
      78
    • Adaptif Hız Kontrol Sistemi
      10%
      47
    • Alarm
      18%
      82
    • Sedan Bagaj Kapağı Spoylerı
      9%
      43
    • Sedan Arka Led Farlar
      19%
      87
    • Diğer(Lütfen Yazın)
      3%
      16

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aydın söyle kardeş dinliyorum....Göstergeye cevap verdim zati...Gösterge değer katan bir parça arabaya,birde km si değişir eski parçayı takarsam,şu anda gerçek km sinde,alan adam orjinal gösterhgeyi takarsam ayıplı mal sayabilir,o yüzden o gösterge duracak maalesef.....

Peki :(

• Yanıt 143
  • Görüntüleme 30,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bunu yazmaktan vaz geçmeyeceğim: Turboyu aşırı zorlamadı iseniz (yani yüksek devirde uzun süre kullanmak ve iyice kızıştırmak gibi) 30 saniye beklemeye gerek yok. Start - Stoplu dizeller küt diye

• Islatalım..

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bence parça parça sat

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hadelen..sahtekar...kimbilir neyi var..satıyon..benzinliyide öyle yaptın ucuyor kacıyor sonra ögrendik 50 tane parçasını garantiden değiştirmişin almam ben focus tırt araba... :kıhkıh:

Evet evet değişen parçası var,stepneyi ince stepne yaptım,göstergeyi de geni,ş ekran yaptım...Birde full boya koruma ve alt koruma yaptırttım....Haa birde radyo gösterge ekranının jelatinini söktüm..Ama marşpiyelerdeki yeşil laylonlar ile klimadaki jelatin duruyor ...Hatta kol dayamanın arkasına fabrikadan yapıştırdıkları ıd tanıtım kağıdı bile duruyor....Bide benim oğlan çişini pet şişeye yaparken paspasa damlatmıştı,paspas temizleyiciyle silmiştim....Hay allah yaaa,değeri düşermi ki aceba...eheheheheüüüüeeeeeee......

Yanıtlama zamanı:

Bora satmakta ciddiysen bende benimkini satayım yeni alırken indirim şansımız artsın....

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

lastik basınç lastik basınç lastık basınç

Yanıtlama zamanı:

lastik basınç lastik basınç lastık basınç

Kontrol ettir, zor iş sanki ya :D ayrıca bu sensör ucuz bir meblaya sahip satan arkadaş var istersen temin edebilir ve taktırabilirsin.

sen nasıl olsa arabanı almışsın, çözüm sunuyorum sana, boşver donanım listesini artık senden geçti :D:zha:

Yanıtlama zamanı:

Kontrol ettir, zor iş sanki ya :D ayrıca bu sensör ucuz bir meblaya sahip satan arkadaş var istersen temin edebilir ve taktırabilirsin.

sen nasıl olsa arabanı almışsın, çözüm sunuyorum sana, boşver donanım listesini artık senden geçti :D:zha:

:) :) :) :) :)
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu başlık artık biraz manasız kalmış. Arabada sunulmayan bu sınıf için hangi teknoloji kaldı. ?

İşde müh.ler harıl harıl bunu araştırıyor..... :P

Yanıtlama zamanı:

220 v priz, soğutmalı torpido gözü ( en azından F2 de vardı, devam edebilirdi)

Yanıtlama zamanı:

ASR+ESP 'nin haricen satılması çok büyük bir eksiktir kesinlikle...

Yanıtlama zamanı:

La Allah tan korkun. Bu sınıfta bu fiyata bu kadar özellik hangi arabada var yaw???

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.