Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Titanium X Farkliliklari


Özgür B.

Soru

                                                                                                                        

 
Aşağıda eklediğim iki resimde focus 3 titanium X + smart pakete ait fakat altındaki düğmelerden birinde sağ taraf da birinde 2 tane diğerinde 3 veya 4 tane var. Bunlar arasındaki fark nedir acaba, ayrıca dışarıdan bakıldığında aracın smart paket + tekno paket olup olmadığını nasıl anlayabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

post-5301-0-74983200-1384422639.png

post-5301-0-41275700-1384422640.png

Özgür B. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

plus paket kalkıp smart paket olunca, piyasadaki plus paketlerde smart paket olarak algılanmaya başladı. bu araçlar, titanium plus. farkları start/stop. ilk gelen çok az sayıda dizelde var, onun dışında ecoboostlarda var.

 

değişiklikleri tam bilmeyen için ayırt etmesi zor, ama kabaca sony yoksa tekno paket zaten yoktur. otomatik park ve sony varsa smarttır bunun üzerine ısıtmalı ön cam varsa(en soldaki) smart+teknodur. sony yokken ısıtmalı ön cam ve otomatik park varsa plustır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

 Öncelikle Bu özellikleri sormamın amacı bu özelliklere sahip bir araç aramaktayım ve her ilanda yazanda doğru değil ve bazı özelliklerin nasıl ayırt edilebileceğini öğrenmek.

Yorumlarınız için teşekkürler, Bu arada araçalrın ikiside dizel olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Peki  aktif şehir içigüvenlik paketi ( 30 km/h hıza kadar otomatik fren) paketini nasıl anlayabilirim.

Özgür B. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

İnternetteki birçok ilan 85000-95000 civarında bu motorun ömrü 100000 km yoksa triger masrafı gelmeden satma derdine mi düşmüşler? Ayrıca Triger baskı balata... genel bakım masrafı ne kadardır ki ? bu km bir araç alırsam ort ne kadar masraf yaparım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Sanirim focus 3 ariyorsunuz.Baktiginiz ilanlarin hepsi minimum 2011 model ve 90.000km civarlarinda yani ilk sahibi arabasiyla cok km yapan bir insan sikilmistir satiyordur,cok yol yapiyorum km artiyor satamam kaygisi(sacma) vardir ,baska bir suru bahanesi vardir 100.000km bitme gibi bir durum yuzde 90 olmaz .Masraf olarak net bir fiyati birakin tahmini bir fiyatta soyleyemem.Triger kesin degisecek maksimum 500-600Tl olsun. Onun disinda baski balatasi,diski iviri ziviri herseyi arabanin kondisyonuna gore degisim isteyebilir.Yapicaginiz masrafi ancak alicaginiz araci ekspertiz yaptirirken orenebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

1000 kilometrede satanda var. 150.000 kilometrede satanda. Serviste 225 bin kilometrede f3 görmüştüm, pazarlamacı imiş.Hemde dondurulmuş künefe pazarlıyormuş il il gezerek. Siparişleri toplayıp otobüs ile yolluyorlarmış :) işin ilginç tarafı bir künefe toptanda 1,5 lira imiş :)

En büyük masrafı baskı balata ve trigermiş. İkisi aynı zamanda olmuş ve 1900 ödedim demişti. Mazotu ucuzu hangisiyse alıyorum ne shell ne bp ne opet gördü bu araba dedi. Bakımları zamanında yaptırıyorum, başım ağırmasın diye dedi. Eski aracıda focus 2 imiş 90 beygir 1.6 dizel 400.000 kilometrede iken 200.000 e indip sattım dedi pişkin pişkin :) Bir kez bakımda yağ filtresinin contasını takmayı unutmuş sanayi esnafı, yolda yağ lambası yanmış gece yarısı. O günden beri bakımları serviste yaptırıyoruz dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.