Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-Max'ler Sony ile gelmeye başlıyor !!!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Yanıt 143
  • Görüntüleme 30,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• söylemiştim gecen hafta manisadaki ford yetkili satıcısı demişti rocker sana mesajda yazmıştım demek dogru cıktı yakışır c-max e ...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Çıtırdan Plazaya gideyim dedim

• Güzel haber bu. Sony ile birlikte alınası bir araç oldu C-Max.

Yanıtlama zamanı:

Olurmu çok fark var..daha koyu lacivert bir zemin ve daha düz çizgiler var..Sonysiz ekranda sağda ve solda sarı ışıkla belirtilen bluetooth,scan,random v.b.gibi bilgiler sonyli ekranda ekran içinde yer alıyor,sağda solda sarı ışık yok....Fordun sitesinde c-maxin donanım listesindeki fotolara bak..onlar adobe olduğundan buraya koyamıyorum,her iki ekra arasında hem büyüklük,hem renk hemde dizayn olarak çok fark var....bu senin fotolar hep uzak çekim....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

3 çeşit ekran var

1. 3.5 inç renksiz ekran

2. 5 inç renkli ekran

3. 4.2 inç renksiz ekran..... bu olacak gibi

Broşür'ü buraya eklenti olarak ekleyebilirsiniz..

Gelişmiş yanıtlamayı seçin ve ekleyin dosyayı çok büyük nerden aldığını söyle :aman:

Yanıtlama zamanı:

Bence Sony'lide Sony'sizde gayet güzel. Sony'siz alınıp ilerde Sony takılabilir zaten. Şu an Sony'siz 2011 gayet uygun fiyatı.

Sony'li olan kaç inç diğeri kaç inç ?

Yanıtlama zamanı:

c max larda navigasyon geleceği söyleniyor bu doğru bir bilgimidir. ve gelecekse ne zaman gelebilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

c max larda navigasyon geleceği söyleniyor bu doğru bir bilgimidir. ve gelecekse ne zaman gelebilir.

Siz bilgiyi nereden aldınız ?

Buarada ilgilenirseniz seviniriz;

Yeni Kullanıcı Adı Düzeni - Değişen İsimler

Yanıtlama zamanı:

ismim kazım yakupcuğum eski üyeyim sanırım çünkü site eski halindeykende üyeydim ama nickimi nasıl değiştireceğimi e size nasıl özel mesaj atacağımı bilemiyorum ilgilenirseniz sevinirim. bu arada bilgiyi donanım haberde duydum ve birde sanırım rockenrooller diye bir arkadaş bahsetmişti

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Roccer bizim bora abi işte..Navi değil de Sony'den bahsedildi ama gelmeden bişey diyemiyor kimse belli olmuyor ama tahminim rahatlıkla KASIM'I bulur yönünde..

isim değişti :) teşekkür ettim

Yanıtlama zamanı:

sanırım başardım teşekkürler yakup kardeşim

Yanıtlama zamanı:

donanım haberde otomatik vitesli vede my touchlu c max ların gemilerde olduğu vergi ve dolar kurundan dolayı bekletildiği ve 2 içinde türkiyede olacağından bahsedilmiş bunu söyleyen otosan yetkililerinden biriymiş doğrumudur bilemiyorum ama navili gelirse sanırım ilk alan ben olurum gibi. bu bilgi doğrumudur acaba kardeşim

Yanıtlama zamanı:

birde şu ortadaki ekran değişebiliyorsa neden bu araca sonradan navigasyon takılamıyor anlamış değilim bu konuda bir bilgin varmıdır yakup kardeşim c max sa sonradan uyumlu bir navigasyon takan yer varmıdır acaba

Yanıtlama zamanı:

e bay filan demişsiniz bu e baydan bunun touch u alınabilinirmi ve tabiki taktırılabilinirmi öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler ilgin için

Yanıtlama zamanı:

bana bulabileceğim bir adres verebilirmisin bu my touch u

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.