Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl comment_195294 Son 3 gundur arabaya ılk bınısımde kontagı acınca dırekmen arabadan 3 kere bib bib bib sesi gelıyor sonra susuyor tekrar ac kapa yapıyorum yıne gelıyor hareket ettıkden snra mısal 15 20 dk kullanalım ses kesılıyor gelmıyor uyarı mı verıyor bır sey ıcın anlayamadım .. nerden nıye anlamadım göstergeler normal yol bılgısayarı normal neden geliyor acaba bu ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl comment_195295 Aracınız f3 mü? Akü azalmış olabilir, benimde 4-5 gün peş peşe her kontağı açışımda uyarı veriyordu hatta yol bilgisayarında bişey yazıyordu ama oluyamadan hemen siliniyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl Yazar comment_195297 Aracınız f3 mü? Akü azalmış olabilir, benimde 4-5 gün peş peşe her kontağı açışımda uyarı veriyordu hatta yol bilgisayarında bişey yazıyordu ama oluyamadan hemen siliniyordu. Hayır aracım f1 . olabilir ama akuye baktırmak hıcde aklıma gelmedı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl comment_195312 Bagaj açık olabilir mi? Yada el freni tam inmemiş v.b.... Umarım önemli bir şey çıkmaz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl comment_195345 Hava sıcaklığı ne durumda 4 dereceye düşmüş olmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl Yazar comment_195409 Bagaj açık olabilir mi? Yada el freni tam inmemiş v.b.... Umarım önemli bir şey çıkmaz.... Yok bekir abim o zaman gösterge yanıyor zaten kapı acık falan olsa yanı göstergelere bakıyorum hersey normal ama öturyor anlamadım aku olabılır dıye dusunuyorum yarın gıdıp ölcum yaptırcam akuye bakalımm .. Umarım .. Hava sıcaklığı ne durumda 4 dereceye düşmüş olmasın. malesef o zamanda yol bılgısayarında kar ısaretı cıkıyor uyarı verdıgı zaman o olamaz .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195492 LPG varmı araçta bazı lpg modülleri depoda gaz azaldığında kontağı ilk açtığınızda uyarı veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195493 OGS var mı arabada. Lpg anahtarından gelebilir başka ihtimal yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl Yazar comment_195997 LPG varmı araçta bazı lpg modülleri depoda gaz azaldığında kontağı ilk açtığınızda uyarı veriyor. LPG var ama depo dolu OGS var mı arabada. Lpg anahtarından gelebilir başka ihtimal yok OGs yok baktırmadan bılemıycem sanırım kasım 15 de ıns bakıma sokucam aracımı a dan z ye o zaman anlasılır .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_213931 lpg ile ilgili bir sıkıntı olabilir benim araçtada atiker sıralı sistem var aynı sesi veriyor lpg biterken.lpg ile ilgili birşey olabilir bir kontrol ettir aksatmaya gelmez lpgyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201610 yıl comment_370899 Merhaba. Fort focus trent x 2013 model arabam var ve sizin anlattiginiz sorunun aynisini yasiyorum arabada atiker marka sirali gaz var. Kontagi actigimda uc defa bip sesi geliyor hareket halindeyken ise birkac dakikada ayni ses tekrarlaniyor. Siz sorunu bulabildiniz mi. Ya da bunun icin ne yapmam gerekiyor. Temmuz 3, 201610 yıl Aydin kalkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201610 yıl comment_370900 2 dakika önce, Aydin kalkan said: Merhaba. Fort focus tren x 2013 model arabam var ve sizin anlattiginiz sorunun aynisini yasiyorum arabada atiker marka sirali gaz var. Kontagi actigimda uc defa bip sesi geliyor hareket halindeyken ise birkac dakikada ayni ses tekrarlaniyor. Siz sorunu bulabildiniz mi. Ya da bunun icin ne yapmam gerekiyor. Bahsi geçen araç ile sizin aracınız arasında alaka yok farkındaysanız. Ayrıca aracınızın modeli FORD FOCUS TREND X Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201610 yıl comment_370902 Ben araclarin alakasindan ziyade sorunun benzerligi yuzunden yazdim. Aracimin modelini belirttiginiz icin tesekkurler fakat bunun disinda aracin sorunuyla ilgili yardimci olabileceginiz konu varsa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201610 yıl comment_370906 Emniyet kemerini takmayı deneyin belki ondandır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201610 yıl comment_370909 54 dakika önce, Aydin kalkan said: Ya da bunun icin ne yapmam gerekiyor. Varsayımım: Hafızaya bir arıza kodu attı, "git bunu okut baksınlar" demeye çalışıyor. IDS bağlanınca anormal bir durum olup olmadığı anlaşılır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın