Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Koltuk Mesafesini Arttırmak

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arabalarimizdaki koltuklarin altinda bildigim kadariyla rayli bir sistem var o rayi arka taraftan bir 5 cm kadar uzatabiliyormuyuz boyle bir islem yapan duyan var mi ?

Arabada tekken en geriye alir rahat kullanirim 4 kisi olunca biraz one alinir ama %90 tek biniyorum ve koltuk mesafesi pek yeterli degil e araba kucuk :)

(focustan bahsetmiyorum)

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cupra mı aldın :)

Yok almis olsam illa haberiniz olurdu :D Sigmama sorunum var iste

Benim dusuncem koltuk sokulse altdaki raylar cikarilip 5 cm geri monte edilse ? Yapilabilirmi boyle birsey

Yanıtlama zamanı:

Bilmiyorum ki aslında gidip bakmak incelemek lazım illa ki bi çözüm bulunur. 

Hayırlı olsun diyelim forumda tek seatçı olmak zor :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bilmiyorum ki aslında gidip bakmak incelemek lazım illa ki bi çözüm bulunur.

Hayırlı olsun diyelim forumda tek seatçı olmak zor :D

Toledo yok mu sende :D beraber gideriz seat clubune :P

FCTr candir ya birakmam burayi :)

Yanıtlama zamanı:

Toledo yok mu sende :D beraber gideriz seat clubune :P

FCTr candir ya birakmam burayi :)

Ben tekim işte forumda :) Seat club çok durgun TR olandan bahsediyorum world'e bakmadım 

Bura bırakılır mı yav :) Focus 4 çıksın alıcam ben :P 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben tekim işte forumda :) Seat club çok durgun TR olandan bahsediyorum world'e bakmadım

Bura bırakılır mı yav :) Focus 4 çıksın alıcam ben :P

Word durgun asil ya ben sct'ye bakiniyorum fena degil ama yine Ankara agirlikli.

Neyseee yok mu bu konuda bilgisi olan yaauu

Yanıtlama zamanı:

Arabalarimizdaki koltuklarin altinda bildigim kadariyla rayli bir sistem var o rayi arka taraftan bir 5 cm kadar uzatabiliyormuyuz boyle bir islem yapan duyan var mi ?

Arabada tekken en geriye alir rahat kullanirim 4 kisi olunca biraz one alinir ama %90 tek biniyorum ve koltuk mesafesi pek yeterli degil e araba kucuk :)

(focustan bahsetmiyorum)

Çok zor. Tabanda duran montaj yerleri kaynaklı tabana. Onları kesersek daha geriye kaynatmalısın. Koltukların o tabana oturan yeride koltuğun aynı zamanda ray iskeleti. Ancak kızaklarda son noktada durmasını engelleyen stoperleri iptal ederek biraz daha geriye kadar çekebilirsin. Ki çok çekersen düşecek arka ray kısmı yerinden çıkacak. 1-2 cm kadar alırsın alsan alsan. Çünkü stop noktalarını zaten geriye koyuyorlar mümkün oldukça. Çok istiyorsan koltuktaki montaj deliklerine kalın bir parça kaynattırırsın 4 köşesine. Eklettiğin parça kadar geriye almış olursun. Koltuğunda orjinalliği bozulur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok zor. Tabanda duran montaj yerleri kaynaklı tabana. Onları kesersek daha geriye kaynatmalısın. Koltukların o tabana oturan yeride koltuğun aynı zamanda ray iskeleti. Ancak kızaklarda son noktada durmasını engelleyen stoperleri iptal ederek biraz daha geriye kadar çekebilirsin. Ki çok çekersen düşecek arka ray kısmı yerinden çıkacak. 1-2 cm kadar alırsın alsan alsan. Çünkü stop noktalarını zaten geriye koyuyorlar mümkün oldukça. Çok istiyorsan koltuktaki montaj deliklerine kalın bir parça kaynattırırsın 4 köşesine. Eklettiğin parça kadar geriye almış olursun. Koltuğunda orjinalliği bozulur.

Tesekkurler,

Ben kafamda kolay birseymis gibi hayal etmistim :)

Yanıtlama zamanı:

Word durgun asil ya ben sct'ye bakiniyorum fena degil ama yine Ankara agirlikli.

Neyseee yok mu bu konuda bilgisi olan yaauu

Olmaz olur mu, bak bu da bir çözüm :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=phHZ2HOkn8s#t=12

(şaka mahiyetinde)

12. sn lütfen :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Koltuk şase'ye monte sabri..Böyle şeyleri yaparım diyenede gitme boşuna..Bir araba için böyle risklere girmeye değmez. Allah korusun yandan darbelerde bile risk artar.

Bende onu dusundum airbag pozisyonu falan haklisin :yeah:

Olmaz olur mu, bak bu da bir çözüm :

(şaka mahiyetinde)

12. sn lütfen :)

Hightowermiydi neydi :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.