Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195026 Arabalarimizdaki koltuklarin altinda bildigim kadariyla rayli bir sistem var o rayi arka taraftan bir 5 cm kadar uzatabiliyormuyuz boyle bir islem yapan duyan var mi ? Arabada tekken en geriye alir rahat kullanirim 4 kisi olunca biraz one alinir ama %90 tek biniyorum ve koltuk mesafesi pek yeterli degil e araba kucuk (focustan bahsetmiyorum) Ekim 31, 201312 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195054 Bu ne demek? düşündüğüm şey mi yoksa Ekim 31, 201312 yıl O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl Yazar comment_195056 Bu ne demek? düşündüğüm şey mi yoksa Düşündüğün şey ne ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl Yazar comment_195058 Cupra mı aldın Yok almis olsam illa haberiniz olurdu Sigmama sorunum var iste Benim dusuncem koltuk sokulse altdaki raylar cikarilip 5 cm geri monte edilse ? Yapilabilirmi boyle birsey Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195060 Bilmiyorum ki aslında gidip bakmak incelemek lazım illa ki bi çözüm bulunur. Hayırlı olsun diyelim forumda tek seatçı olmak zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl Yazar comment_195063 Bilmiyorum ki aslında gidip bakmak incelemek lazım illa ki bi çözüm bulunur. Hayırlı olsun diyelim forumda tek seatçı olmak zor Toledo yok mu sende beraber gideriz seat clubune FCTr candir ya birakmam burayi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195065 Toledo yok mu sende beraber gideriz seat clubune FCTr candir ya birakmam burayi Ben tekim işte forumda Seat club çok durgun TR olandan bahsediyorum world'e bakmadım Bura bırakılır mı yav Focus 4 çıksın alıcam ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl Yazar comment_195067 Ben tekim işte forumda Seat club çok durgun TR olandan bahsediyorum world'e bakmadım Bura bırakılır mı yav Focus 4 çıksın alıcam ben Word durgun asil ya ben sct'ye bakiniyorum fena degil ama yine Ankara agirlikli. Neyseee yok mu bu konuda bilgisi olan yaauu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195082 Arabalarimizdaki koltuklarin altinda bildigim kadariyla rayli bir sistem var o rayi arka taraftan bir 5 cm kadar uzatabiliyormuyuz boyle bir islem yapan duyan var mi ? Arabada tekken en geriye alir rahat kullanirim 4 kisi olunca biraz one alinir ama %90 tek biniyorum ve koltuk mesafesi pek yeterli degil e araba kucuk (focustan bahsetmiyorum) Çok zor. Tabanda duran montaj yerleri kaynaklı tabana. Onları kesersek daha geriye kaynatmalısın. Koltukların o tabana oturan yeride koltuğun aynı zamanda ray iskeleti. Ancak kızaklarda son noktada durmasını engelleyen stoperleri iptal ederek biraz daha geriye kadar çekebilirsin. Ki çok çekersen düşecek arka ray kısmı yerinden çıkacak. 1-2 cm kadar alırsın alsan alsan. Çünkü stop noktalarını zaten geriye koyuyorlar mümkün oldukça. Çok istiyorsan koltuktaki montaj deliklerine kalın bir parça kaynattırırsın 4 köşesine. Eklettiğin parça kadar geriye almış olursun. Koltuğunda orjinalliği bozulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl Yazar comment_195086 Çok zor. Tabanda duran montaj yerleri kaynaklı tabana. Onları kesersek daha geriye kaynatmalısın. Koltukların o tabana oturan yeride koltuğun aynı zamanda ray iskeleti. Ancak kızaklarda son noktada durmasını engelleyen stoperleri iptal ederek biraz daha geriye kadar çekebilirsin. Ki çok çekersen düşecek arka ray kısmı yerinden çıkacak. 1-2 cm kadar alırsın alsan alsan. Çünkü stop noktalarını zaten geriye koyuyorlar mümkün oldukça. Çok istiyorsan koltuktaki montaj deliklerine kalın bir parça kaynattırırsın 4 köşesine. Eklettiğin parça kadar geriye almış olursun. Koltuğunda orjinalliği bozulur. Tesekkurler, Ben kafamda kolay birseymis gibi hayal etmistim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195089 Koltuk şase'ye monte sabri..Böyle şeyleri yaparım diyenede gitme boşuna..Bir araba için böyle risklere girmeye değmez. Allah korusun yandan darbelerde bile risk artar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195092 Word durgun asil ya ben sct'ye bakiniyorum fena degil ama yine Ankara agirlikli. Neyseee yok mu bu konuda bilgisi olan yaauu Olmaz olur mu, bak bu da bir çözüm : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=phHZ2HOkn8s#t=12 (şaka mahiyetinde) 12. sn lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl Yazar comment_195096 Koltuk şase'ye monte sabri..Böyle şeyleri yaparım diyenede gitme boşuna..Bir araba için böyle risklere girmeye değmez. Allah korusun yandan darbelerde bile risk artar. Bende onu dusundum airbag pozisyonu falan haklisin Olmaz olur mu, bak bu da bir çözüm : (şaka mahiyetinde) 12. sn lütfen Hightowermiydi neydi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın