Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201412 yıl comment_215645 Focus yazılısını arayan arkadaş vardı galiba kimdi bilemedim ama. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2-ve-3-icin-focus-yazili-klima-dugmeleri-151042948/detay/ Bendim o kişi de sonradan fikrim değişti, düz olanına bakıyorum teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201412 yıl comment_224639 arkadaşlar merhaba bende klima düğmesi almıştım geldi cumartesi takacağımda en sağdaki yavaş dönüyor demişsiniz herkeste varmı bu sorun ve hangi bölgeleri siyaha boyuyalım heryerinimi şeffaf olan yerlerin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201412 yıl comment_224644 arkadaşlar merhaba bende klima düğmesi almıştım geldi cumartesi takacağımda en sağdaki yavaş dönüyor demişsiniz herkeste varmı bu sorun ve hangi bölgeleri siyaha boyuyalım heryerinimi şeffaf olan yerlerin Buradan bakabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201412 yıl comment_231743 Şu focus yazanlar benim hoşuma gitti, haydii şimdi alsan bir dert almasan bir dert nerden okudum bu konuyu Al benden de o kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250500 bende değiştirmek istiyorum internette buldum ama focus 2 yada 3 olduğu yazmıyor bunların klima düğmeleri aynı mı http://www.ebay.com/itm/271532645905 bu linkteki ürün Focus 3 e olur mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250502 bende değiştirmek istiyorum internette buldum ama focus 2 yada 3 olduğu yazmıyor bunların klima düğmeleri aynı mı http://www.ebay.com/itm/271532645905 bu linkteki ürün Focus 3 e olur mu Uyar ikisi de aynı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250503 Focus yazılısını arayan arkadaş vardı galiba kimdi bilemedim ama. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2-ve-3-icin-focus-yazili-klima-dugmeleri-151042948/detay/ fucus yazılısını almayın bence.ben aldım taktım, diğeri sade oldugu için daha hoş duruyor. bu arada aliekspress de daha uygun. ben 7,5 dolar a getirtmiştim..ebay da aynısı 12 dolar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250504 Tam krizi atlatıyorum, unutuyorum bunu, yine karşıma çıkıyor bu düğmeler. Alıp kurtulsam mı ne yapsam. Uyar ikisi de aynı. Sitede 2011 sonrası demiş, kesin uyar dimi 2.5'a da. Bak parasını senden alırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250508 Tam krizi atlatıyorum, unutuyorum bunu, yine karşıma çıkıyor bu düğmeler. Alıp kurtulsam mı ne yapsam. Sitede 2011 sonrası demiş, kesin uyar dimi 2.5'a da. Bak parasını senden alırım Aynı yahu kontrol elemanları ama şu başlığa bakmayı unutmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201412 yıl comment_253473 Klima düğmesini değiştirmek isteyenlere fikir vermesi açısından iki çeşit düğme var,hoşunuza giden modeli seçersiniz Temmuz 15, 201412 yıl Süleyman Altın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 201511 yıl comment_312007 Arkadaslar bu dugmeleri bende taktim En sagdaki dugme digerlerine gore cok zor cikti ve maalesef artik gorevini yapmaz oldu Donmesi falan normalde islem yapmiyor O kismi daha once komple soken oldumu acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201510 yıl comment_315846 Öncelikle merhaba.Forum kurallarını okuma fırsatım olmadığı için herhangi bir hata yaparsam lütfen kusuruma bakmayın. Malum alt donanım araç aldığımız için beğenmediğimiz özellikleri değiştirebilmek adına herkes araştırma yapıyordur. Benim sorum Mart 2015 trafiğe çıkışlı 2014 style şeker kırmızısı focus'uma makyajlı focus 3.5 style de bulunan analog klima düğmeleri monte edilebilirmi? Kazan vs. değiştirmeden kötü görüntüden kurtulmak için. Forumu biraz araştırdığımda çok sorulduğunu farkettiğim ancak cevabını bulamadığım diğer bir sorum: Focus MK3 e titaniumun kol dayamasını (orta konsolunu) veya focus 3.5 style'ın orta konsolunu taktıran varmı? varsa kullanım ve fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201510 yıl comment_315847 Makyajsız konsulu sizinkine takabilirsiniz, fiyat sıfır olmadığı sürece size ne teklif edilirse o. Klima kısmının uyması için ön kısımda her şeyi değişmeniz gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201510 yıl comment_315869 Anladığım kadarıyla klima düğmelerinin ola şansı var. Bunu sorup kesinleştireceğim ve maliyeti öğrenebileceğim bir yer varmıdır? Birde ön kısım dediğiniz vites ve müzik sistemi arası sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201510 yıl comment_315934 Aynen o bölüm, ayrıca yeni klima sisteminde yönlendirme sistemi düğmeli yapılmış sizde farklı arkadaki mekanizmanın aynı olacağını sanmıyorum bu arada olamaz derken, ek bir parça değişikliği olmadan demek istedim arkada da oynama yaparsanız olmayacak donanım yok. Daha önceden yapan veya inceleyen birini bulmak lazım veyahut siz bizler için el atacaksınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın