Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Focus yazılısını arayan arkadaş vardı galiba kimdi bilemedim ama. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2-ve-3-icin-focus-yazili-klima-dugmeleri-151042948/detay/ Bendim o kişi de sonradan fikrim değişti, düz olanına bakıyorum teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 arkadaşlar merhaba bende klima düğmesi almıştım geldi cumartesi takacağımda en sağdaki yavaş dönüyor demişsiniz herkeste varmı bu sorun ve hangi bölgeleri siyaha boyuyalım heryerinimi şeffaf olan yerlerin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercüment Balcı Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 arkadaşlar merhaba bende klima düğmesi almıştım geldi cumartesi takacağımda en sağdaki yavaş dönüyor demişsiniz herkeste varmı bu sorun ve hangi bölgeleri siyaha boyuyalım heryerinimi şeffaf olan yerlerin Buradan bakabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kara Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Şu focus yazanlar benim hoşuma gitti, haydii şimdi alsan bir dert almasan bir dert nerden okudum bu konuyu Al benden de o kadar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veysel Ejder Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 bende değiştirmek istiyorum internette buldum ama focus 2 yada 3 olduğu yazmıyor bunların klima düğmeleri aynı mı http://www.ebay.com/itm/271532645905 bu linkteki ürün Focus 3 e olur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 bende değiştirmek istiyorum internette buldum ama focus 2 yada 3 olduğu yazmıyor bunların klima düğmeleri aynı mı http://www.ebay.com/itm/271532645905 bu linkteki ürün Focus 3 e olur mu Uyar ikisi de aynı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Focus yazılısını arayan arkadaş vardı galiba kimdi bilemedim ama. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2-ve-3-icin-focus-yazili-klima-dugmeleri-151042948/detay/ fucus yazılısını almayın bence.ben aldım taktım, diğeri sade oldugu için daha hoş duruyor. bu arada aliekspress de daha uygun. ben 7,5 dolar a getirtmiştim..ebay da aynısı 12 dolar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Tam krizi atlatıyorum, unutuyorum bunu, yine karşıma çıkıyor bu düğmeler. Alıp kurtulsam mı ne yapsam. Uyar ikisi de aynı. Sitede 2011 sonrası demiş, kesin uyar dimi 2.5'a da. Bak parasını senden alırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Tam krizi atlatıyorum, unutuyorum bunu, yine karşıma çıkıyor bu düğmeler. Alıp kurtulsam mı ne yapsam. Sitede 2011 sonrası demiş, kesin uyar dimi 2.5'a da. Bak parasını senden alırım Aynı yahu kontrol elemanları ama şu başlığa bakmayı unutmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 (düzenlendi) Klima düğmesini değiştirmek isteyenlere fikir vermesi açısından iki çeşit düğme var,hoşunuza giden modeli seçersiniz Temmuz 15, 2014 Süleyman Altın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Arkadaslar bu dugmeleri bende taktim En sagdaki dugme digerlerine gore cok zor cikti ve maalesef artik gorevini yapmaz oldu Donmesi falan normalde islem yapmiyor O kismi daha once komple soken oldumu acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker EFEOĞLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Öncelikle merhaba.Forum kurallarını okuma fırsatım olmadığı için herhangi bir hata yaparsam lütfen kusuruma bakmayın. Malum alt donanım araç aldığımız için beğenmediğimiz özellikleri değiştirebilmek adına herkes araştırma yapıyordur. Benim sorum Mart 2015 trafiğe çıkışlı 2014 style şeker kırmızısı focus'uma makyajlı focus 3.5 style de bulunan analog klima düğmeleri monte edilebilirmi? Kazan vs. değiştirmeden kötü görüntüden kurtulmak için. Forumu biraz araştırdığımda çok sorulduğunu farkettiğim ancak cevabını bulamadığım diğer bir sorum: Focus MK3 e titaniumun kol dayamasını (orta konsolunu) veya focus 3.5 style'ın orta konsolunu taktıran varmı? varsa kullanım ve fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Makyajsız konsulu sizinkine takabilirsiniz, fiyat sıfır olmadığı sürece size ne teklif edilirse o. Klima kısmının uyması için ön kısımda her şeyi değişmeniz gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlker EFEOĞLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Anladığım kadarıyla klima düğmelerinin ola şansı var. Bunu sorup kesinleştireceğim ve maliyeti öğrenebileceğim bir yer varmıdır? Birde ön kısım dediğiniz vites ve müzik sistemi arası sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2015 Aynen o bölüm, ayrıca yeni klima sisteminde yönlendirme sistemi düğmeli yapılmış sizde farklı arkadaki mekanizmanın aynı olacağını sanmıyorum bu arada olamaz derken, ek bir parça değişikliği olmadan demek istedim arkada da oynama yaparsanız olmayacak donanım yok. Daha önceden yapan veya inceleyen birini bulmak lazım veyahut siz bizler için el atacaksınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap