Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Taksicilik İçin 1.0 Ecoboost Uygun Olur Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sizin adınıza sevindim. :nazar: Tekrar hayırlı olsun . Style sahibi olduğumdan mıdır nedir... ^_^

Valla Ahmet Bey çok sevindim style aldığıma içinde uhde kalıcaktı yoksa style veya titanyum :)

• Yanıt 131
  • Görüntüleme 19,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Çakıroğlu
    Mustafa Çakıroğlu

Arkadaşlar bu sabah kamyondan indi. Tozu toprağı henüz üstünde. Sıcak sıcak sizinle paylaşmak istedim. Çok yakında sarı renk seçenekleri ile

• Mustafa Çakıroğlu
    Mustafa Çakıroğlu

Merhabalar herkese. Uzun bir zamandan sonra açtığım bu konun artık sonuçlandığını müjdesini vereyim Arkadaşlar çok uzun bir zaman oldu ve alacağım arabaya karar verdim. Esasında kararımda bu forumu

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Başka bir başlıkta benzer hesaplamayı ben de yapmıştım, burada da bulunsun. Açıkcası bugünkü bilgilerimizle iki seçenek arasındaki tercihi nesnel ve doğru bir şekilde yapmamız gerçekten zor. L

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar şimdi plazadan aradılar ve style modelini termin süreside daha uygun şekilde olmak şartıyla style dizel 115 hp aldırdılar bana :) ufak bir farkla

İyi günlerde... Ben motor için sevindim.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar şimdi plazadan aradılar ve style modelini termin süreside daha uygun şekilde olmak şartıyla style dizel 115 hp aldırdılar bana :) ufak bir farkla

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :)

Teşekkür ederim Zahid Bey.

İyi günlerde... Ben motor için sevindim.

Motor 115 lik olduğu için mi ? Dizel olduğu için mi ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resim eklendi

Resim eklendi

Resim eklendi

Arkadaşlar bu sabah kamyondan indi. Tozu toprağı henüz üstünde. Sıcak sıcak sizinle paylaşmak istedim.

Çok yakında sarı renk seçenekleri ile :)

Yanıtlama zamanı:

Bende sevindim ama style olduğuna değil 115 hp olduğuna :) (Bana göre güncel style ile trend x pek fark etmiyor çünkü :D ) güle güle kullanın..

Yolumuz Edirne'ye düşerse umarım müşteriniz olarak rastlaşırız.. :nazar:  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende sevindim ama style olduğuna değil 115 hp olduğuna :) (Bana göre güncel style ile trend x pek fark etmiyor çünkü :D ) güle güle kullanın..

Yolumuz Edirne'ye düşerse umarım müşteriniz olarak rastlaşırız.. :nazar:

Haklısınız Kutluhan Bey. Ama yine de style sahibi olmak güzel bir şey olsa gerek. 115 hp candır :)

Her zaman Edirne' ye beklerim. Bir sonraki gezinizi buraya serhad şehri Türkiye' nin bir ucuna yapabiliriz.

Sarı şekli hal almaya başlayınca size süprizim var. Style sahibi olmam için ısrar eden hatta illa titanyum al diyrn başka bir taksici abimin iki adet ford C Max ve birde Focus titanyumunu beraberinde aracımla sunucam :)

Yanıtlama zamanı:

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, bol kazançlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, bol kazançlar.

Teşekkür ederim Ali Bey. Yakında sarı şekliyle fotoğrafları paylaşıcam. Cumartesi sanırım İstanbula kaplamaya gidilecek ondan sonra biraz biraz ticari taksiye benzeyecek :)

Yanıtlama zamanı:

Kazasız, belasız, cezasız kullanın. :nazar:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.