Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Harekete Başlayınca Otomatik Kapı Kilitlenmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Arif K yazdı:

Düğmeye basmak zor değil lakin kimse basmıyor. O zaman otomatik vites araç da almayalım.

Bu kadar güvenliğe önem verenlerin düğmeye niye basmadığını da analiz etmek ilginç sonuçlar verebilir.

OV ile benzerliği ise hiç ama hiç yok.

Soruma cevap alamadım: Sizde işe yaradı mı bu uygulama?

Bir de hep merak etmişimdir. Kaza anında kapı kilitleri devre dışı kalıyor mu?

Yoksa şuur kapalı ise arabada hapis mi kalıyoruz?

• Yanıt 102
  • Görüntüleme 92,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesinlikle saçmalık. Araca biniyorum, yola çıkıyorum, kapıları içeriden üreticinin koyduğu düğmeye basıp kilitliyorum, kaza yapıyorum ve bilincimi kaybediyorum, ve sanırım kapılar kilitli olduğu için

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yavru elini uzat bas işte motoru ısıtmaya çalışırken işin ne  

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Oldukça saçma yapmışlar bu sistemi.Bazı sürücüler otomatik kitleme istemesi oldukça doğal. Ben bile boş gezen birisi olmama rağmen ışıklarda yavaşladığımda araca birisi atlayacakmış gibi hissediyorum.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Bu kadar güvenliğe önem verenlerin düğmeye niye basmadığını da analiz etmek ilginç sonuçlar verebilir.

Sabah -4 derece soğukta denemedim de şirkete gelince kapının önünde denedim, korna onay sesleri geldi ama çıkıp da denemedim oldu mu olmadı mı diye

kapıların otomatik kilitlenmesi ile kaza anında açılması birbirinden bağımsız davranışlar, siz manuel kilitleyince kaza anında açılıyorsa, araç durup kontağı çekince veya sürücü kapısını açınca tüm kapılar açılıyorsa, otomatik kilitliyken de açılır zaten. ayrıca bunu deneme şansımı zaten yok.

Bu arada bu araçta stop&start yok yerşnde kartlık var, 2018'lerde mi kaldırıldı?

--1 dakika sonra eklendi--
4 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Son satırda yazdığınızla ilgili üniversitede bir olay yaşadım, itü maslak kampüsü içerisinde türk telekom santralinde çalışan bir memur direksiyon başında kalp krizi geçirdi, park halindeki bir araca yavaşça çarpıp durdu ve kapıları kilitliydi. Kurtarılamadı malesef.

Yanıtlama zamanı:
41 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Evet yok 2018 Mk3 Mca TR araçlarında.

2018 trend x 1.5 tdci powershift aracımın üretim tarihi 21.02.2018 ve stop&start yok. aynı motor&şanzıman&donanım kombinasyonuna sahip diğer aracımız 09.01.2018 üretimi onda stop&start var.

güncel araçlarda stop&start kaldırılmış sanırım, ikinci el ilanlara baktığımda 2018'lerde genelde yok

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Arif K yazdı:

Kurtarılamadı malesef.

Benim de anlatmaya çalıştığım bu.

Kapı manüel veya otomatik kilitlenmiş olsun, en azından darbe anında kilitlerin devre dışı kalmasını sağlayacak bir eylem planlanmadı ise müdahalede sorun olacaktır. 

Uzun yolda kilitlenmesine kesin karşıyım.

Şehir için de arkada veya yanda 'kap götür' olabilecek kıymetli bir şey taşıyorsam elden kilitliyorum. 

--1 dakika sonra eklendi--
Bir saat önce, Arif K yazdı:

çıkıp da denemedim

Sonucu merakla bekleyen bir sürü insan vardır eminim, bir kısmı da sonradan 'ama bende olmadı' diye yazacaktır.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Olmuyor, olması lazım zaten. Usa spec ile Eu spec arasında yazılım farkı var bu konularda. Zaten olsa kullanım kılavuzunda da yazardı.

Teşekkürler, en azından başlıktaki konunun videolu halini paylaşmış oldum, 3-5 sefer denedim ama olmadı ya da ben beceremedim. 

Araç 13.000 km'de ama filo çıkması olması sebebiyle bazı eksiklerim var, yakıt doldurma aparatı, yuvarlak seyyar küllük ve çakmak yok araçta, bunları temin etmeye çalışacağım.

Yanıtlama zamanı:
15 saat önce, Arif K yazdı:

Teşekkürler, en azından başlıktaki konunun videolu halini paylaşmış oldum, 3-5 sefer denedim ama olmadı ya da ben beceremedim. 

Araç 13.000 km'de ama filo çıkması olması sebebiyle bazı eksiklerim var, yakıt doldurma aparatı, yuvarlak seyyar küllük ve çakmak yok araçta, bunları temin etmeye çalışacağım.

Arif Bey

Siz anladığım kadarıyla seyir esnasında hem araç içindeki eşyaların güvenliği için hem de Allah korusun kaza ya da bilinç kaybı durumunda içeriye müdahale edilmesi konusunda yardım istiyorsunuz. Peki kumandada olan bir ayarı size anlatıyım belki işinize yarar. Şöyle ki; kumandadan kapı açma tuşuna 1 kez bastığınızda şöför kapısı , 2 kez bastığınızda tüm kapılar açılacak şekilde yani. Uygulama şeklini anlatıyım bir deneyin. Araç dışında kumandadan hem kapı açma hem kapatma tuşlarına aynı ayna basılı tutun. 4 lüler yanıp söndüğünde aktif olur. Beğenmezseniz aynı uygulamayı yeniden yapın devre dışı kalır. Şöför kapısı hariç diğer kapıların ve bagajın kilitli olması sanırım sizin işinize daha çok yarayacaktır. MCA da da vardır umarım bu özellik.

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Arif Bey

Siz anladığım kadarıyla seyir esnasında hem araç içindeki eşyaların güvenliği için hem de Allah korusun kaza ya da bilinç kaybı durumunda içeriye müdahale edilmesi konusunda yardım istiyorsunuz. Peki kumandada olan bir ayarı size anlatıyım belki işinize yarar. Şöyle ki; kumandadan kapı açma tuşuna 1 kez bastığınızda şöför kapısı , 2 kez bastığınızda tüm kapılar açılacak şekilde yani. Uygulama şeklini anlatıyım bir deneyin. Araç dışında kumandadan hem kapı açma hem kapatma tuşlarına aynı ayna basılı tutun. 4 lüler yanıp söndüğünde aktif olur. Beğenmezseniz aynı uygulamayı yeniden yapın devre dışı kalır. Şöför kapısı hariç diğer kapıların ve bagajın kilitli olması sanırım sizin işinize daha çok yarayacaktır. MCA da da vardır umarım bu özellik.

Çok teşekkürler sabah ilk iş bunu deneyeceğim

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, BulentGulsahin yazdı:

Mca dada var

Özür dileyerek sorsam mca nedir? Kasa kodu mu? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.