Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Xenon Degil Park Ampulu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sayın Bilgi,karşıdaki sürücü siz olsaydınız ve gözleriniz yol dahil hiçbir şey göremeseydi bu ampülü takana ne derdiniz?

Fotoğrafa bakarken bile gözlerim kamaştı. Hele bir de gerçekte karşıma gelse!!!

Umarım ampülünüzün ömrü çok kısa 

gerekli cevaplar verilmiş, sağolsunlar. sen bu tavrını merceksiz çakma xenonlarla sokaklarda dolaşan " gerçekte karşına gelenlere" göster. eminim ki çokca karşına çıkmışlardır.!!!!!

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bende kullandım biliyorum. dediğimi anlamanız için canlı görmeniz lazım elimde kendi aracıma ait fotoğrafta var ama yüklemeye üşendim 9 tane 5050 smd ledin göz alması söz konusu değil.

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Park ampülü olduğu için göz almaz pek. Çakma xenon olsaydı Ozan dahil çoğu üye uyarıyı yapardı   Hatta farlar açıkken üstte mavimsi beyazımsı bir mum gibi ışık verir. 1400 lümenlik farın içinde seç

• Selami Ünal
    Selami Ünal

Tecrübeleriniz için teşekkürler, çok zorlamadı açıkcası, kendi parçasıymış gibi yerleşti...   Uygulamayı yaptıktan sonra farkettim ki, gerçekten çok güzel bir aydınlatma veriyor. Abartı veya göz al

Yanıtlama zamanı:

Güzel olmuş bence led gündüz farı yerine kullanılabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güzel olmuş bence led gündüz farı yerine kullanılabilir.

gündüz, helede güneşli havalarda normal park ampülunden farkı yok. akşam üstü hava kararmaya yakın şahane görüntü oluyor ötesi yok

Yanıtlama zamanı:

Göz alma konusu abartılmış. Gayet güzel olmuş güle güle kullanın :)

Yanıtlama zamanı:

gündüz, helede güneşli havalarda normal park ampülunden farkı yok. akşam üstü hava kararmaya yakın şahane görüntü oluyor ötesi yok

Hatta beyaz olduğu icin güneş altında standart park ampulü kadar bile belirgin olmaz
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Göz alma konusu abartılmış. Gayet güzel olmuş güle güle kullanın 

teşekkür ederim. umarım 3 ay'da kesmez :)

Hatta beyaz olduğu icin güneş altında standart park ampulü kadar bile belirgin olmaz

kesinlikle, öyle

Yanıtlama zamanı:

teşekkür ederim. umarım 3 ay'da kesmez

ledin en büyük düşmanı yüksek voltaj, fordda fazla deneme şansım olmadı ancak benzer ürünü puntoda yıllarca kullanmıştım. sorun olacağını sanmıyorum. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ledin en büyük düşmanı yüksek voltaj, fordda fazla deneme şansım olmadı ancak benzer ürünü puntoda yıllarca kullanmıştım. sorun olacağını sanmıyorum. 

normal şartlarda öyle olabilir ama benim ampüller beddua aldı :) :)

Yanıtlama zamanı:

normal şartlarda öyle olabilir ama benim ampüller beddua aldı :) :)

Size şöyle bir uyarı yapayım; eski aracımda sonradan takılan xenon park ampülleri farın camını tam denk geldikleri yerden matlaştırmıştı. Bu kadar parlak bir ışık sizin farlarınızda da aynı soruna yol açabilir mi işin uzmanlarına danışmak lazım.

Ayrıca bende ki parklar çok kuvvetli de yanmıyordu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Size şöyle bir uyarı yapayım; eski aracımda sonradan takılan xenon park ampülleri farın camını tam denk geldikleri yerden matlaştırmıştı. Bu kadar parlak bir ışık sizin farlarınızda da aynı soruna yol açabilir mi işin uzmanlarına danışmak lazım.

uyarı için teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

bunlar led, orjinalindeki ampulun 10da 1i kadar bile ısınmaz. elle bile tutabilirsiniz her zaman.

Yanıtlama zamanı:

Uyguladığınız ledlerin siparişini verdim... :) Birkaç güne gelir ve bende uyguladıktan sonra tecrübelerimi fotoğraflar ile paylaşırım inşallah :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Uyguladığınız ledlerin siparişini verdim... :) Birkaç güne gelir ve bende uyguladıktan sonra tecrübelerimi fotoğraflar ile paylaşırım inşallah :)

takarken dikkat etmek lazım bunlar biraz geniş çok zor oturuyor esnetmek lazım.

Yanıtlama zamanı:

Eyvallah aklımda... yarın büyük ihtimalle elimde olur, uygularken dikkat edeceğim :)

Yanıtlama zamanı:

Tecrübeleriniz için teşekkürler, çok zorlamadı açıkcası, kendi parçasıymış gibi yerleşti... :)

Uygulamayı yaptıktan sonra farkettim ki, gerçekten çok güzel bir aydınlatma veriyor. Abartı veya göz alacak kadar aydınlatması olmamakla birlikte, farların köşelerinden xenon tipinde kendini gösteren ve görünüşü agresifleştiren bir şekil söz konusu... :) Zevk meselesidir, ama ilgilenen kişilere tavsiye ederim... :)

Ve fotolar...

nleb.jpg

mduc.jpg

i3a1.jpg

6xl8.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.