Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187699 Ben izlerken çok eğlendim 1.6 dizel anca bu kadar zevkli olur http://youtu.be/Vf2QKghns9M Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl Yazar comment_187709 Zevk motordan değil ama itişten Sonuç olarak güzel tork sayesinde öyle atıyor kıçını Dizel+arkadan itiş+1.6 çok zevkli olmuş bence 106 lar düzde yürüyor viraja gelince önlerinde sanki duvar varmışcasını frenliyo Bu da şunu gösteriyor herşey performans değil heryerde düz yol yok. çok eğlenceli olmuş bu haliyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187713 Sonuç olarak güzel tork sayesinde öyle atıyor kıçını Dizel+arkadan itiş+1.6 çok zevkli olmuş bence 106 lar düzde yürüyor viraja gelince önlerinde sanki duvar varmışcasını frenliyo Bu da şunu gösteriyor herşey performans değil heryerde düz yol yok. çok eğlenceli olmuş bu haliyle Şu tork olayını abartıyorsunuz başka bişey demiyorum sıkıldım çünkü. Tork sayesinde kıç atmıyor! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187726 BMW her zaman limitte kontrollu bir şekilde arkadan kaymaya izizn veren şasiler üretti. Bu onları arkadan itiş ve güçlü motorla birleşince drift meraklıları için vazgeçilmez yapıyor. Sadece bir not, bu kaymalar keyif verse de tur zamanını çok olumsuz yönde etkiler ve hiç dikkat çekmeden giden başka bir araç çok daha iyi tur zamanı yapabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187742 @Cem Boneval, Zaten amaçları da tur zamanı değil ki hocam. Adamlar süper eğlenmişler. Hele videonun başındaki ilk virajdaki görüntü... Oy oy oy oy.... Tork önemli bir etken olsa da, beygir gücünü tercih ederim. Bir de eski 116i yi kullanmış ve u dönüşünde kıç attıramamış birisi olarak torksuz da olmuyor be... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187746 Torkun en büyük etkisi yanlamada değil de viraj çıkışlarında olmakta diye biliyorum ben. Bizim motorla aynı motora sahip zaten. Yanlamak için İstanbulpark'a çıkmanın bence çok manası yok da eğlenmek isteyen eğlenir tabiki de Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl Yazar comment_187747 @Cem Boneval, Zaten amaçları da tur zamanı değil ki hocam. Adamlar süper eğlenmişler. Hele videonun başındaki ilk virajdaki görüntü... Oy oy oy oy.... Tork önemli bir etken olsa da, beygir gücünü tercih ederim. Bir de eski 116i yi kullanmış ve u dönüşünde kıç attıramamış birisi olarak torksuz da olmuyor be... Mesela benzinli arabada ben kavşaklarda dönerken hiç kaydıramadım dizellerin hepsinde 2. vites hafif dokunayım zıttttt kayıyor torktan dolayı Zaten o arabada tork olmasa öyle eğlenemezlerdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187751 Zaten o arabada tork olmasa öyle eğlenemezlerdi Fatih, o araba arkadan itişli olmasa hiç eğlenemezlerdi ama. Önden kopmada ben hiç eğlenemiyorum. Aksine bir tedirginlik oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187757 Mesela benzinli arabada ben kavşaklarda dönerken hiç kaydıramadım dizellerin hepsinde 2. vites hafif dokunayım zıttttt kayıyor torktan dolayı Zaten o arabada tork olmasa öyle eğlenemezlerdi Benzinlide aynı etkiyi almak için yüksek devirde kullanman lazım, 4000-6000 dd arası kullanırsan o da aynı şekilde kayar. Zaten amaçları da tur zamanı değil ki hocam. Adamlar süper eğlenmişler Mertcan yazmış, maksat kaymaksa çık toprağa çok daha düşük hızlarda lastik bitirmeden kay dur. Kayma hızlı gitmenin bir yan ürünü olarak ortaya çıkarsa değerli, yoksa kendi başına asla bir hedef olmadı benim için. Yani aracı kayırmak için kaydırmam, ama virajı daha hzılı geçebileceksem kontrollu kaymayı göze alabilirim, kayarak daha hızlı gitmek de ancak toprak zeminde biraz rasyonel olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187765 piste bmw ile çıkıyorsan , kullanım şekli bu olmalı ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187778 BMW ile yan sokakta artisliğine yapılır, pist işi time trial içindir bence. Ben Bimmer Fan olarak yan vermesinden çok yol tutuşuna hastayım. Yan olayı tadı tuzu Sıfır çizilmesi amaçsız ilginç bir hareket olsa da herkes az veya çok yapıyor, muhtemelen ben de başlarda hevesimi alana kadar yapacağım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın