Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187492 Kasım 2011 trafiğe çıkışlı Ford Focus II TDCİ Titanyum x aracım var. 2012 kasımda 9 bin km de iken ilk bakımları yapılmış ve bakımda motor yağı ve filtrelerini değiştirmişler. Aracım şimdi 19.600 km de. Başlıkta belirttiğim gibi Balıkesir, İzmir, Manisa da önerebileceğiniz yetkili servis var mı? Hangi parçaları değiştirilmesi lazım. Eylül 21, 201312 yıl Eyüp Ansar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187505 Kasım 2011 trafiğe çıkışlı Ford Focus II TDCİ Titanyum x aracım var. 2012 kasımda 9 bin km de iken ilk bakımları yapılmış ve bakımda motor yağı ve filtrelerini değiştirmişler. Aracım şimdi 19.600 km de. Başlıkta belirttiğim gibi Balıkesir, İzmir, Manisa da önerebileceğiniz yetkili servis var mı? Hangi parçaları değiştirilmesi lazım. ilk bakım 9 binde yapıldıysa 2. bakım 15 bin km sonra yani 24 bin de yapılacak demektir ilk bakımı demekki erken yapılmış.Bunun dışında 15 binlik bakımda motor yag,yag filtresi hava filtresi değişiyor 30 binlik bakımlarda ise bunlara ek olarak polen filtresi ve mazot filtresi değişiyor..polen filtresi tozlu ortamlarda kullanılıyorsa eğer araç her 15 binlik bakımda da değiştirilebilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl Yazar comment_187512 ilk bakım 9 binde yapıldıysa 2. bakım 15 bin km sonra yani 24 bin de yapılacak demektir ilk bakımı demekki erken yapılmış.Bunun dışında 15 binlik bakımda motor yag,yag filtresi hava filtresi değişiyor 30 binlik bakımlarda ise bunlara ek olarak polen filtresi ve mazot filtresi değişiyor..polen filtresi tozlu ortamlarda kullanılıyorsa eğer araç her 15 binlik bakımda da değiştirilebilir Aracımın garantisi devam etmesi için yılda bir kez veya 15 binde bir yetkili serviste bakım yaptırmam lazım. Benim aracımın km si dolmadan yılı geldiği için yıllık bakımını yaptırmam lazım. İlk bakımını aracın ilk sahibi tarafından İstanbul da otokoçta yapılmış. Balıkesir, Manisa, İzmir de tavsiye edebileceğiniz yetkili servis var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187515 Aracımın garantisi devam etmesi için yılda bir kez veya 15 binde bir yetkili serviste bakım yaptırmam lazım. Benim aracımın km si dolmadan yılı geldiği için yıllık bakımını yaptırmam lazım. İlk bakımını aracın ilk sahibi tarafından İstanbul da otokoçta yapılmış. Balıkesir, Manisa, İzmir de tavsiye edebileceğiniz yetkili servis var mı? valla Manisa ,Balıkesir ,İzmir de bildiğim servis yok Balıkesir de Akoto var sanırım tek yetkili servis o da nasıldır bilemiyorum .Yalnız İçanadolu da olsaydınız Nevşehir Ford Be-pa yı tavsiye ederdim eniştemde Balıkesir'de yaşıyor ona da tavsiye etmiştim o da yazın buraya geldiğinde aracını bakıma soktu çokta memnun kalmıştı hemde daha ucuza bakım yaptırmıştı .Size de önerim nasıl olsa araca sadece bakım yaptıracağınız için hangisi ucuzsa ona yaptırın nasıl olsa her servis aynı işi yapacak yağ,yağ filtresi hava filtresi,polen filtresi ,mazot filtresi bunu sanayideki usta bile yapar zaten Eylül 21, 201312 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl Yazar comment_187518 valla Manisa ,Balıkesir ,İzmir de bildiğim servis yok Balıkesir de Akoto var sanırım tek yetkili servis o da nasıldır bilemiyorum .Yalnız İçanadolu da olsaydınız Nevşehir Ford Be-pa yı tavsiye ederdim eniştemde Balıkesir'de yaşıyor ona da tavsiye etmiştim o da yazın buraya geldiğinde aracını bakıma soktu çokta memnun kalmıştı hemde daha ucuza bakım yaptırmıştı .Size de önerim nasıl olsa araca sadece bakım yaptıracağınız için hangisi ucuzsa ona yaptırın nasıl olsa her servis aynı işi yapacak yağ,yağ filtresi hava filtresi,polen filtresi ,mazot filtresi bunu sanayideki usta bile yapar zaten İlginiz için teşekkürler. Nevşehir bana baya bir uzak Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187543 Manisa Özkanlar Ford'u tavsiye ederim.Aracımı oradan aldım ilk bakımıda yaptık gayet memnunum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201312 yıl comment_187697 Ben Balıkesir'deyim Balıkesir Akoto'dan aldım aracı bakımlarıda orda yaptırıyorum fakat periyodik bakım için Manisa'dan Balıkesir'e gelmenize gerek yok diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201312 yıl Yazar comment_188373 Manisa Özkanlar Ford'u tavsiye ederim.Aracımı oradan aldım ilk bakımıda yaptık gayet memnunum. Tavsiye için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201312 yıl comment_190695 Bende B.kesirde yaşıyorum. Akoto'dan aldım ve hizmetten yana sıkıntım yok. İlave düşüncem polen filtresini her bakımda değiştirmenizi öneririm. Ekim 7, 201312 yıl Murat Arık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl Yazar comment_197025 Manisa ve Balıkesir'deki yetkili servisleri fiyat için aradım. 2. yıl bakımı için 500 tl istiyorlar sizce fiyat nasıl? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl comment_197041 Manisa ve Balıkesir'deki yetkili servisleri fiyat için aradım. 2. yıl bakımı için 500 tl istiyorlar sizce fiyat nasıl? Normal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl comment_197042 Manisa ve Balıkesir'deki yetkili servisleri fiyat için aradım. 2. yıl bakımı için 500 tl istiyorlar sizce fiyat nasıl? Bugün yaptırdım tüm filitreler dahil 572 tl.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl Yazar comment_198041 teşekkürler ilginiz için bende bu cumartesi gidip yaptıracağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198137 teşekkürler ilginiz için bende bu cumartesi gidip yaptıracağım. Özkanlar iyidir .Murat Usta bilgili ve temiz çalışan bir ustadır.Giderseniz selamımı söyleyin yardımcı olurlar. Kasım 14, 201312 yıl T.Mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198158 Özkanlar iyidir .Murat Usta bilgili ve temiz çalışan bir ustadır.Giderseniz selamımı söyleyin yardımcı olurlar. Kesinlikle bende özkanları öneririm Murat ustayla zaten Tonay abinin sayesinde tanışmıştık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın