Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 10.09.13 topla hepsini 32..ios kaç..7..topla 39...apple hesabı yanlış yapmış...bu sunumdan bişey olmaz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 10.09.13 topla hepsini 32..ios kaç..7..topla 39...apple hesabı yanlış yapmış...bu sunumdan bişey olmaz Onun için çin'de 11 eylül'de yapıyor etti 40 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Onun için çin'de 11 eylül'de yapıyor etti 40 Greenwich e göre hesapladım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Kaldı 22 saat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yarın akşam ios7 yayınlanacak mı şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yarın akşam ios7 yayınlanacak mı şimdi? büyük ihtimalle GM yayınlanır. GM ne bilmiyorum ama finalla bire bir aynı oluyor itunes veya cihaz üzerinden update çıkmıyor ancak dosyayı indirip itunes üzerinden yüklenebiliyor ekstra bir şey olmadan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Bazen finail ile gm arasında fark olabiliyor o yüzden final'e bekleyin 2 kez restore etmemek için diyorum. Hala GM gelmedi engin abi yarın indirilmez yani 20'si gibi sipariş açılsa diyorum o civarlarda indirilebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Bazen finail ile gm arasında fark olabiliyor o yüzden final'e bekleyin 2 kez restore etmemek için diyorum. Hala GM gelmedi engin abi yarın indirilmez yani 20'si gibi sipariş açılsa diyorum o civarlarda indirilebilir. Parayla mı indircen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Parayla mı indircen... Herkese bedava.Bende zaten var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Herkese bedava.Bende zaten var Sipariş falan dedin ondan sordum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Sipariş falan dedin ondan sordum... Telefon tanıtımı yarın ama satışı hemen başlamıyor o yüzden müşterilerin eline geçmeden yeni sürüm gelir piyasaya o yüzden dedim o da en erken 2x eylül'ü bulur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Telefon tanıtımı yarın ama satışı hemen başlamıyor o yüzden müşterilerin eline geçmeden yeni sürüm gelir piyasaya o yüzden dedim o da en erken 2x eylül'ü bulur. o kadar uzamaz geçen sene lansman 12 ios 6 19 iphone 5 21 bu senede bezer aralıklarla olur lansman 10 ios 7 17 iphone 5s(?) 20 gibi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 işte bilgiler 5C geldi iPhone 5s'de tanıtıldı. İlk duyuru mesajın sonunda son duyuru en üsttedir. 5S ise 3 adet GOLD rengi eklenmiş. Çift led flash ve 64 bit vs doğru çıktı 20'sinde satışta Fiyatlar eskisi gibi Ve parmak izi tanıtımı geldi Bazı insanlar tembellik gösterip şifre kullanmıyorlar oysa kullanmaları iyi oluy diyor apple ve bunu tanıttı şuan. Kameraya slow motion eklenmiiş Çoklu çekim direkt eklenmiş.Oh be çok ihtiyaç duyuyorum buna bazen. Flashlar artık daha net olacakmış. Daha fazla batarya denmiş kıyaslarız sonra Ekstra olarak bir chip bu da hareket algılayıcısı içinmiş. 5C modelleri bunlar Yeni iPhone'lara geçtiler VE iWORKS artık bedava!!!! iOS7 18 eylülde geliyor. Şimdi iWorks'den bahsediyorlar.. iTunes Radio ile kendi radyo istasyonunu yaratabileceksin.. . Yeni müzik arayüzü Yeni zil sesleri gelecekmiş. Fotoğraflar artık tarihlerine göre gruplanıyor. iOS 7'nin özelliklerinden bahsediyorlar zaten görmüştük hepimiz:) Lady Gaga Show'undan görüntüler ve 100'ün üstünde ülkede konserler organizasyonlar yaptıklarını anlatıyor Cook Tim Cook sahnede Detaylı olarak kendi siteside verdi zaten buradan karşılaştırma yapılabilir http://www.apple.com/iphone/compare/ http://www.apple.com/iphone/ 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 64 bit gerçek yenilik etkisini canlı görmek gerekir. Parmak izi güzel olmuş. Onun harici zaten piyasada telefonlarda olan şeyler. Hayırlı olsun. Fiyatlar değişmedi ama kur yüzünden 2400TL olarak falan girer herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 64 bit gerçek yenilik etkisini canlı görmek gerekir. Parmak izi güzel olmuş. Onun harici zaten piyasada telefonlarda olan şeyler. Hayırlı olsun. Fiyatlar değişmedi ama kur yüzünden 2400TL olarak falan girer herhalde. Bize her yol paris 706 $ Unlocked olarak 20'sinde çıkarsa ekim'de elime geçer yoksa da bekleriz biraz 5S tabi ki 5C lerde tema telefonun dışına göre değişiyor eğlenceli olmuş ama i5'den sonra 5s gider yeni tanışmak isteyenler 5c alabilir içindeki donanım çok iyi zayıf bırakmamışlar i5 ile aynı işte. i5 satışı durdu yok artık yani bunları beğenmeyip i5'i beğenen olursa ülke'de iyi fiyata elden çıkarmak mümkün Ek olarak kameradeki iyileştirme iyi olmuş yukarda vermemiş olabilirim. %15 daha büyük sensör f/2.2 oldu daha büyük oldu yani %33 daha hassas olmuş birde flash işte.. iyi. birde pil ömrü bu da i5 pil ömrü yukardaki ile kıyaslamak için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap