Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Anahtarsız Çalıştırma Sistemi Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tırnaklıysa çalışma prensibi şu şekilde mi oluyor. Basçek yaptım çalıştığında düğme kendi bırakıyor mu?

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 38,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• motor çalışmıyorken debriyaja basmadan düğmeye basınca açıksa kapanır kapalıysa açılır.

• Evet benim ki de aynen öyleydi. Keyfim kaçtı. Nasıl alıştıysam artık her bindiğimde iki kere basıp çalıştırıyorum. Çünkü ilkinde çalışmıyor. Sonra tekrar uzun basıyorum çalışsın diye. Teşekkürler ilgi

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Bak orada ne var

Yanıtlama zamanı:
Tırnaklıysa çalışma prensibi şu şekilde mi oluyor. Basçek yaptım çalıştığında düğme kendi bırakıyor mu?

Tabi canım. Marş süresini felan herşeyi kendisi ayarlıyor. Sen bas çek elini sadece.
Yanıtlama zamanı:

Evet benim ki de aynen öyleydi. Keyfim kaçtı. Nasıl alıştıysam artık her bindiğimde iki kere basıp çalıştırıyorum. Çünkü ilkinde çalışmıyor. Sonra tekrar uzun basıyorum çalışsın diye. Teşekkürler ilginiz için.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
18.08.2017 - 17:47 tarihinde, Mehmet oktay yazdı:

Evet benim ki de aynen öyleydi. Keyfim kaçtı. Nasıl alıştıysam artık her bindiğimde iki kere basıp çalıştırıyorum. Çünkü ilkinde çalışmıyor. Sonra tekrar uzun basıyorum çalışsın diye. Teşekkürler ilginiz için.

Mehmet Oktay bu yaşadığınız sorunu şimdide ben yaşıyorum çözüm bulabildinizmi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Serviste çözdüler. Senin benim yapacağım birşey değil. Cihaza taktıklarında bir arıza kodu veriyor. Onu siliyorlar ve düzeliyor. Benim başıma iki kez geldi. İkincide servis sorun yok dedi. Anlattım daha önce çözdünüz. Hata kodunu silerek. Tekrar aldılar içeri. Dediğimi yaptılar düzeldi. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.