Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sag Sol Manevrada Sis Lambasinin Yanmasi Birde Bagaj Acik Ikazı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benim danismak istedigim bilen arkadas varsa simdiden tesekkurler arabam 2011 sedan focus 3 style plus paketli 1. Olarak sorum wolksvagen mercedes hatta fiatta bile var saga yada sola manevra yaparken dönüş yapilan yondeki sis lambalari yaniyor bizim arabalara da bu uygulanabilirmi acaba 2. Sorumda malum bagajlar kucuk fazla yuklemede bazen bagaj acik kalabiliyo ve gidene kadar surekli bagaj acik uyarisi ile birlikte surekli otüyor bunu gecici susturmamiz mumkunmu acaba

Yanıtlama zamanı:

Benim danismak istedigim bilen arkadas varsa simdiden tesekkurler arabam 2011 sedan focus 3 style plus paketli 1. Olarak sorum wolksvagen mercedes hatta fiatta bile var saga yada sola manevra yaparken dönüş yapilan yondeki sis lambalari yaniyor bizim arabalara da bu uygulanabilirmi acaba

Bence yapılabilir şöyleki 

Araç sis farının patlak olduğunu  gövde kontrol modülü vasıtası ile algılayabiliyor yani sis farları kontrol ediliebiliyor. Ayrıca Direksiyon açı sensörüde var bu arabalarda

Dolayısı ile direksiyon açı sensöründen gelen açı bilgisine göre sağ veya sol sis farını yakmak sanırım yazılım vasıtasıyla yapılabilecek birşey olsa gerek.

Vw cilerin vag com diye bir yazılım ile arabada çok şeyler yapabildiklerini biliyorum

örnek http://www.passatturkiye.com/kodlama-soruamptecrubeler/3971-beyaz-melek-vagcom.html

Focuslarda böyle bir yazılım varmı bilemiyorum

Yanıtlama zamanı:

bagaju stepneyi küçülterek yada çıkararak büyütün yeni focus larda olduğu gibi

Yanıtlama zamanı:

Benim danismak istedigim bilen arkadas varsa simdiden tesekkurler arabam 2011 sedan focus 3 style plus paketli 1. Olarak sorum wolksvagen mercedes hatta fiatta bile var saga yada sola manevra yaparken dönüş yapilan yondeki sis lambalari yaniyor bizim arabalara da bu uygulanabilirmi acaba 2. Sorumda malum bagajlar kucuk fazla yuklemede bazen bagaj acik kalabiliyo ve gidene kadar surekli bagaj acik uyarisi ile birlikte surekli otüyor bunu gecici susturmamiz mumkunmu acaba

focusta bu sistemin daha güzeli var sis lambası  yanmıyor ,dönüş farı yanıyor dönerken ,hangi tarafa dönerseniz o tarafın dönüş farı yanıyor ve sis lambasından daha güzel aydınlatıyor dönülen yeri..Yalnız bu donanım focus 2 ve focus 3 lerde   X paketlerde var 

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Peki flaşörlerin ani frende yanıp sönmesi focus 3 lerde olan bir özellik mi ?

Yanıtlama zamanı:

Peki flaşörlerin ani frende yanıp sönmesi focus 3 lerde olan bir özellik mi ?

Lütfen konu dışı ileti yapmayınız. Focus 3 genel kategorisinde genel bir başlığımız var başlık açmasanız dahi orada veya ilgili bir başlık varsa orada yazabilirsiniz, bizde seve seve yanıtlarız.

Donanım bilgileri için yine Focus 3 genel bölümündeki donanım listesi başlığına bakabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bütün araçlara sonradan takılabilen direksiyon hareketine duyarlı sis farı

videosunu gönderiyorum.

Peki bunu bizim arabalara uygulayacak mekanizmayi nerden temin ederiz yada kim yapar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.