Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201412 yıl comment_242946 peki cem abi lpg li arac için guncelleme ye ne diyorsun adamlar guncelleme sonrası herhangı bır garantı vermıyor beyın de sıkıntı cıkabılır dıyorlar yanı bıse olursa cepten odersınız dıyorlar benım arabamda 2 . vites sıkıntısı var devırsız ıkıncı vıtese attıgımda arac kendını toparlaya kadar kendını bayagı bı hırpalıyor. acaba guncelleme sonrası bu ortadan kalkarmı ? arac 1.6 125 ps steyl plus 2011 hb Gökhan bey sizdeki bu sıkıntı bendede mevcuttu aracın lpg ayarı yolda hareket halindeyken usta tarafından yapıldı ve sorunum çözüldü. Yalnız araç lpgli olduğundan fazla devirsizde vites değirmemenizde fayda var diye düşünüyorum. Mayıs 15, 201412 yıl Serkan Yüksel tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201412 yıl comment_243364 selam.. bende de focus 3 style var. araç 32000km de iken lpg taktırdım aracım şu an 37000kmye merdiven dayadı lpg takılmadan önce vites geçişleri çok iyiydi fark edilmiyordu bile. ama lpg takıldıktan sonra hafif bir titreme(sürekli olmuyor özellikle düşük viteslerde oluyor) ve arada bir ilk kalkışta ikinci vitese geçene kadar uzun bir titreme mevcut. acaba benim de sorunum bu güncelleme yapılmamasından mı kaynaklanıyor bir bilginiz var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201412 yıl comment_243365 selam.. bende de focus 3 style var. araç 32000km de iken lpg taktırdım aracım şu an 37000kmye merdiven dayadı lpg takılmadan önce vites geçişleri çok iyiydi fark edilmiyordu bile. ama lpg takıldıktan sonra hafif bir titreme(sürekli olmuyor özellikle düşük viteslerde oluyor) ve arada bir ilk kalkışta ikinci vitese geçene kadar uzun bir titreme mevcut. acaba benim de sorunum bu güncelleme yapılmamasından mı kaynaklanıyor bir bilginiz var mı? LPG takıldıktan sonra olan sorun LPG ile ilgilidir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın